ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Nail Tint: Ένα νέας γενιάς βερνίκι που ομορφαίνει τα νύχια και να αναζωογονεί το φυσικό χρώμα τους


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

22 Μαΐου 2024

Nail Tint: Ένα νέας γενιάς βερνίκι που ομορφαίνει τα νύχια και να αναζωογονεί το φυσικό χρώμα τους
IG @matildadjerf
Η ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις τα άκρα σου να δείχνουν αψεγάδιαστα μέσα σε λίγα λεπτά

Οι περισσότερες γυναίκες αγαπάμε τα περιποιημένα άκρα. Κλείνουμε συχνά το ραντεβού μας στο nail bar που εμπιστευόμαστε και επιλέγουμε βερνίκια νυχιών σε αποχρώσεις που κολακεύουν το δέρμα μας ή σε αποχρώσεις που προσδίδουν έναν pop στοιχείο στην εικόνα μας. Είναι όμως γεγονός ότι πολλές φορές παρά την επιθυμία μας για ένα άψογο μανικιούρ, δεν έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο στη διάθεσή μας ώστε να τον αφιερώσουμε σε υπηρεσίες ομορφιάς.

Επομένως, είναι πολύ πιθανό σε αρκετές περιπτώσεις τα νύχια μας να παραμένουν «γυμνά». Αλλά με ελάχιστη φροντίδα (λιμάρισμα και καθάρισμα των επωνυχίων) να δείχνουν εξίσου υπέροχα. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο την εμφάνισή τους εύκολα μέσα σε ελάχιστα λεπτά; Να επενδύσουμε σε ένα nail tint.

Jenny.Gr
IG @matildadjerf

Nail tints

Jenny.Gr
IG @matildadjerf

Τα nail tints είναι βερνίκια νυχιών νέας γενιάς με φόρμουλες ενισχυμένες με θρεπτικά συστατικά που περιποιούνται, θρέφουν και ενδυναμώνουν τα νύχια και στοχεύουν στην αναζωογόνηση της φυσικής απόχρωσής τους, χαρίζοντας ταυτόχρονα ένα πολύ λαμπερό φινίρισμα. Και το πιο εκπληκτικό πλεονέκτημά τους; Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να στεγνώσουν αμέσως μετά την εφαρμογή, καθώς διαθέτουν ελαφριά υφή. Έτσι, είναι ιδανικά για όλες τις πολυάσχολες γυναίκες της σύγχρονης πραγματικότητας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.