ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να αποκτήσεις δυνατά και λαμπερά μαλλιά


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

24 Μαΐου 2024

Πώς να αποκτήσεις δυνατά και λαμπερά μαλλιά
IG @leoniehanne
Τα beauty tips που αξίζει να ακολουθήσεις για υγιή και δυνατά μαλλιά που ακτινοβολούν

Δυνατά, υγιή και λαμπερά μαλλιά. Αυτός είναι ο απόλυτος haircare στόχος κάθε γυναίκας που φροντίζει τον εαυτό της και την εμφάνισή της. Ωστόσο, η φθορά είναι μια αναπόφευκτη συνέπεια μετά από τεχνικές επεξεργασίας βαφής και συχνό styling των μαλλιών με θερμότητα. Αυτοί οι παράγοντες αυτομάτως εξασθενούν τα μαλλιά και χάνουν τη λάμψη τους.

Πώς μπορούμε σε αυτή την περίπτωση να επαναφέρουμε τη ζωντάνια και τη δυναμική τους; Υπάρχουν απλοί, αλλά άκρως αποτελεσματικοί τρόποι για να αποκτήσουμε ξανά υγιή, δυνατά και λαμπερά μαλλιά.

Χρησιμοποίησε το σωστό σαμπουάν

Το λούσιμο είναι το πρώτο βήμα σε κάθε ρουτίνα περιποίησης μαλλιών και είναι σημαντικό. Μια καλή ρουτίνα περιποίησης μαλλιών είναι το κλειδί για δυνατά μαλλιά. Η χρήση του κατάλληλου σαμπουάν για τον τύπο και την υφή των μαλλιών σου είναι το πρώτο step για υγιή, υπέροχα μαλλιά.

Jenny.Gr
IG @leoniehanne

Η θεραπεία επανόρθωσης

Θα πρέπει να ενσωματώσεις στη ρουτίνα σου προιόντα που στοχεύουν στην επανορθωτική φροντίδα και την αποκατάσταση της ποιότητας των μαλλιών.

Jenny.Gr
IG @leoniehanne

Προστάτεψε τα μαλλιά από τη θερμότητα και τις ακτίνες του ήλιου

Το θερμοπροστατευτικό και το αντηλιακό μαλλιών πρέπει ιδανικά να γίνουν οι πιο ισχυροί σου σύμμαχοι.

Jenny.Gr
IG @leoniehanne

Απόφυγε τον ύπνο με βρεγμένα μαλλιά

Μπορεί να είναι δελεαστικό να κάνεις ένα ζεστό ντους με ατμό ή ένα πολυτελές μπάνιο και μετά να απολαύσεις κατευθείαν τον ύπνο σου, χωρίς να έχεις στεγνώσει τα μαλλιά σου. Όμως θα πρέπει να έχει κατά νου ότι τα μαλλιά όταν είναι βρεγμένα είναι πιο εύθραυστα και πιο επιρρεπή στο σπάσιμο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.