ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Γιατί το Microblading δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα


Σταυρούλα Γιαννούλη

9 Ιουνίου 2024

Γιατί το Microblading δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα
Όταν κάτι είναι μπροστά από την εποχή του, δίνει μια σαφή και ξεκάθαρη λύση σε ένα πρόβλημα και προσφέρει ένα αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα δύσκολα φεύγει από τη μόδα

Αυτό είναι το Microblading. Ένας όρος στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ που έγινε δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και θέμα συζήτησης στους κύκλους της ομορφιάς με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους.
Πολλά έχουν ειπωθεί για το Microblading. Έχει χαρακτηριστεί ως «trend που πλέον έχει αρχίσει να φεύγει από τη μόδα». Έχει γραφτεί ότι «έχει κάνει τον κύκλο του και ότι δεν έχει να προσφέρει κάτι καινούριο». Ότι «είναι καιρός άλλα trends να πάρουν την θέση του και ότι η εποχή του το έχει ξεπεράσει». Δεν είναι όμως έτσι.

Τι έχει προσφέρει το Μicroblading

Το Microblading, η απεικόνιση των φυσικών φρυδιών, με τρόπο απόλυτα ρεαλιστικό, έφερε επανάσταση στη ομορφιά. Εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν δοκιμάσει αυτή τη μέθοδο έστω μια φορά στη ζωή τους και συνεχίζει να είναι περιζήτητη -αυτό από μόνο του λέει πολλά για τη διαχρονικότητά της.

Το Microblading πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του 2010 και έδειξε αμέσως την αξία του. Έδωσε μια ποιοτική λύση σε γυναίκες που είχαν χάσει τα φυσικά τους φρύδια λόγω αλωπεκίας, διόρθωσε τα φρύδια που είχαν υποστεί κακοποίηση από το τσιμπιδάκι φρυδιών στα 90s -τότε που δυστυχώς ήταν της μόδας τα πολύ λεπτά φρύδια-, ή φρύδια εκ φύσεως ατελή, βοήθησε κάθε γυναίκα να βρει το στιλ που της ταιριάζει, δημιουργώντας για εκείνη ένα εξατομικευμένο αποτέλεσμα, ενίσχυσε την ψυχολογία εκατομμυρίων γυναικών ανά τον κόσμο, βοήθησε γυναίκες αλλά και πολλούς άνδρες να νιώσουν ανακουφισμένοι και σίγουροι για την εικόνα τους.

Jenny.Gr

Microblading: Τι κάνει ένα αποτέλεσμα επιτυχημένο

Είναι χρήσιμο, όταν μιλάμε για την ομορφιά, να μιλάμε με ρεαλισμό και ειλικρίνεια. Ένας Τεχνίτης Ημιμόνιμου Μακιγιάζ οφείλει να εξηγεί με γνώση και ενσυναίσθηση στον πελάτη του, τι πρέπει να περιμένει από μια μέθοδο όπως είναι το Microblading. Ένα συμμετρικό, αρμονικό, φυσικό αποτέλεσμα. Φρύδια καλοσχηματισμένα, σε συμφωνία με τις αναλογίες του προσώπου, που δεν μαρτυρούν κάποια τεχνική. Καμία υπερβολή δεν δείχνει όμορφη μετά από καιρό.

Είναι ωραίο να μην υποσχόμαστε κάτι που στο μέλλον τελικά θα απογοητεύσει τον πελάτη μας. Το Microblading, όταν γίνεται με γνώση και πείρα, προσφέρει μια σαφή και ποιοτική λύση, στο πρόσωπο. Ένα αποτέλεσμα διακριτικό και πολύ φυσικό, ακόμα και μετά από αρκετό καιρό -με την προϋπόθεση ο τεχνίτης να έχει εργαστεί στο πρόσωπο με τα πιο ποιοτικά υλικά και την πιο σωστή στρατηγική.

Jenny.Gr

Το Microblading δεν είναι ένα απλό trend για να εξαφανιστεί από τον κόσμο της ομορφιάς και να αντικατασταθεί από ένα άλλο. Είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία για την ομορφιά που θέλει το φυσικό και το αρμονικό να υπερέχει έναντι του υπερβολικού και του επιτηδευμένου.

Το Microblading είναι διαχρονικό γιατί είναι ευφυές, κάτι πολύ μελετημένο. Συνεχίζει να προσφέρει μια ουσιαστική λύση στις γυναίκες. Γι’ αυτό δεν σταματούν να το ζητούν. Εμπιστευθείτε έναν τεχνίτη Ημιμόνιμου Μακιγιάζ που δεν υπόσχεται, αλλά αφήνει τη δουλειά του να μιλήσει.

Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της.

Stavroula Giannouli
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422
www.stavroulagiannouli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.