ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Beauté την Κυριακή: Πώς να χρησιμοποιήσεις ένα λάδι μαλλιών για υπέροχα μαλλιά αυτό το καλοκαίρι


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

16 Ιουνίου 2024

Beauté την Κυριακή: Πώς να χρησιμοποιήσεις ένα λάδι μαλλιών για υπέροχα μαλλιά αυτό το καλοκαίρι
IG @hannaschonberg
To λάδι μαλλιών προσφέρει θρέψη, ενυδάτωση και προστασία στα μαλλιά

Tο λάδι μαλλιών είναι ένα προϊόν ομορφιάς που αναμφίβολα έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου τόσο ως προς τη σύνθεση όσο και ως προς τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρει στα μαλλιά.

Η ενσωμάτωση ενός ελαίου στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών μας είναι ένα θεμελιώδες βήμα για να αποκτήσουμε όμορφα και υγιή μαλλιά όλους τους μήνες του χρόνου. Οι ευεργετικές ιδιότητες των ελαίων και των λιπαρών οξέων που περιέχονται σε αυτού του είδους τις συνθέσεις κάνουν τα μαλλιά πιο δυνατά, πιο λαμπερά, πιο απαλά και πιο ανθεκτικά στις βλάβες που προκαλούνται από τον ήλιο, τη ζέστη, το θαλασσινό νερό και το χλώριο.

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

Για το λόγο αυτό, το καλοκαίρι γίνεται ακόμη πιο σημαντική η χρήση ενός hair oil, ειδικά μετά από μια μέρα στην παραλία ή στην πισίνα, για να επαναφέρουμε την απαλότητα των μαλλιών. Μπορούμε επίσης να «εκμεταλλευόμαστε» τις ώρες που πηγαίνουμε στην παραλία για να κάνουμε μια θεραπεία μαλλιών πριν το λούσιμο. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύουμε παράλληλα τα μαλλιά από την έκθεση στον ήλιο.

Το λάδι μαλλιών προσφέρει πολύτιμη θρέψη, διατηρώντας τα μαλλιά υγιή. Μετά το λούσιμο, σε ήδη στεγνά μαλλιά, είναι απαραίτητο να απλώνουμε μερικές σταγόνες στα μήκη για να προστατεύουμε τις άκρες από το σπάσιμο και τον σχηματισμό ψαλίδας.

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

Ένας ακόμα τρόπος χρήσης του είναι να συνδυάζουμε τη δύναμη του ελαίου με αυτή των θρεπτικών συστατικών που βρίσκονται στις μάσκες μαλλιών για πριν το λούσιμο – ιδανικές για σγουρά, ταλαιπωρημένα και πολύ ξηρά πυκνά μαλλιά. Μπορούμε να προσθέσουμε μερικές σταγόνες στην αγαπημένη μας μάσκα για να χαρίσουμε μοναδική ενυδάτωση στα μαλλια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.