ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Beauté την Κυριακή: Το nail treatment για λεία και απαλά επωνύχια, όλο το καλοκαίρι


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

23 Ιουνίου 2024

Beauté την Κυριακή: Το nail treatment για λεία και απαλά επωνύχια, όλο το καλοκαίρι
IG @rosiehw
Με αυτό το DIY treatment, το μανικιούρ δείχνει υπέροχο για μεγαλύτερο διάστημα

Η φροντίδα των νυχιών είναι σημαντική τόσο για την υγεία, όσο και για την υπέροχη εμφάνιση του μανικιούρ μας. Ωστόσο, αυτή την εποχή με την πολύωρη έκθεσή μας στον ήλιο και το θαλασσινό αλάτι, τα επωνύχια (κοινώς, πετσάκια γύρω από τα νύχια) τείνουν να γίνονται ξηρά και τραχιά πιο άμεσα σε σχέση με άλλες εποχές του έτους. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για να τα διατηρούμε όσο το δυνατόν περισσότερο λεία και απαλά; Mανικιούρ με ζεστό λάδι.

Jenny.Gr
IG @moskvichka_nails

Πρόκειται για μια θεραπεία ομορφιάς κατά την οποία βυθίζουμε τα δάχτυλα των χεριών μας σε ένα μπολ με ζεστά αιθέρια έλαια. Το μείγμα των ελαίων είναι προσαρμοσμένο στη ανάγκη των νυχιών μας.

DIY nail treatment με ζεστό λάδι

Jenny.Gr
IG @moskvichka_nails

  1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να ζεστάνουμε το λάδι σε μια θερμοκρασία που είναι ανεκτική από το δέρμα.
  2. Πλένουμε καλά τα χέρια και τα βυθίζουμε για λίγα λεπτά στο μπολ με το ζεστό λάδι.
  3. Αφαιρούμε τα χέρια από το μπολ και απλώνουμε το λάδι στα χέρια, κάνοντας κινήσεις μασάζ. Με αυτόν τον τρόπο το δέρμα απορροφά όλα τα θρεπτικά συστατικά του ελαίου.
  4. Σπρώχνουμε απαλά προς τα πίσω τα πετσάκια και έχουμε ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.