ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αντηλιακό μαλλιών: Ποιο να επιλέξεις για την προστασία των μαλλιών σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

25 Ιουνίου 2024

Αντηλιακό μαλλιών: Ποιο να επιλέξεις για την προστασία των μαλλιών σου
IG @hannaschonberg
Ποιο να επιλέξεις και πώς να το χρησιμοποιήσεις ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σου

Η ηλιακή ακτινοβολία είναι επιβλαβής τόσο για το δέρμα μας σε πρόσωπο και σώμα, όσο και για τα μαλλιά μας και το τριχωτό της κεφαλής. Τα προϊόντα με υψηλό SPF που εφαρμόζονται στο τριχωτό της κεφαλής και στα μήκη των μαλλιών προστατεύουν από τις τρεις κύριες συνέπειες των ακτίνων UV, δηλαδή την απώλεια ενυδάτωσης, τη βλάβη στην κερατίνη που αποτελεί τη δομή της τρίχας και την οξείδωση του χρώματος.

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

Η αποστολή του αντηλιακού για τα μαλλιά είναι ακριβώς να προστατεύει την κερατίνη και να αποτρέπει το ξεθώριασμα του χρώματος, παρέχοντας μαλακτικά και ενυδατικά ενεργά συστατικά που καταπολεμούν την ξηρότητα που προκαλείται από τον ήλιο και το νερό της θάλασσας.

Αντηλιακό μαλλιών

Οι αντηλιακές συνθέσεις μαλλιών που βασίζονται στα έλαια είναι συχνά πολλαπλών χρήσεων και επίσης λειτουργούν πολύ καλά στο σώμα. Το έλαιο δίνει ενυδατώνει, χαρίζει λάμψη και προστατεύει τα μαλλιά.

Τα προϊόντα κρεμώδης σύστασης είναι μαλακτικά ενισχυμένα με φίλτρα αντηλιακής προστασία που θρέφουν και περιποιούνται τα μαλλιά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πριν, κατά την έκθεση στον ήλιο και μετά για να αναπληρώσουν την ενυδάτωση που χάθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

Και τα δύο είδη αντηλιακού μαλλιών είναι εξαιρετικά, ενώ μπορούν μάλιστα ακόμα και να συνδυαστούν σε μια ρουτίνα περιποίησης μαλλιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.