ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα «ακαταμάχητα» οφέλη της γλυκερίνης για τα μαλλιά


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

4 Αυγούστου 2024

Τα «ακαταμάχητα» οφέλη της γλυκερίνης για τα μαλλιά
IG @ginemargrethe
Όμορφα μαλλιά είναι τα υγιή μαλλιά

Η ικανότητα της γλυκερίνης να προσελκύει και να διατηρεί την υγρασία την καθιστά εξαιρετικά ευεργετική για τη συνολική υγεία του τριχωτού της κεφαλής. Η επαρκής ενυδάτωση του δέρματος του τριχωτού της κεφαλής μπορεί να αποτρέψει μια σειρά από προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της πιτυρίδας και της υπερπαραγωγής λιπαρότητας. Τα υγιή μαλλιά ξεκινούν από το τριχωτό της κεφαλής, καθιστώντας την υγεία του τριχωτού της κεφαλής πρωταρχικής σημασίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των μαλλιών.

Jenny.Gr
IG @ginemargrethe

Τα οφέλη της

Ενισχύει την ενυδάτωση του τριχωτού της κεφαλής: Η γλυκερίνη τραβάει νερό στο τριχωτό της κεφαλής από το περιβάλλον, το οποίο παρέχει την απαιτούμενη ενυδάτωση και αποτρέπει την επιδερμική απώλεια νερού.

Ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος: Η έγχυση υγρασίας από γλυκερίνη βοηθά στη ρύθμιση της παραγωγής λιπαρότητας στο τριχωτό της κεφαλής.
Αντιμικροβιακές ιδιότητες: Οι αντιμικροβιακές ιδιότητες της γλυκερίνης μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του κνησμού που προκαλείται από ξηρότητα ή πιτυρίδα.

Jenny.Gr
IG @ginemargrethe

Βελτιώνει τη συνολική υγεία του τριχωτού της κεφαλής: Επειδή η γλυκερίνη επιστρέφει την υγρασία στα ξηρά μαλλιά και βελτιώνει το στρώμα του τριχωτού της κεφαλής, επίσης ενυδατώνοντας, μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος στο τριχωτό της κεφαλής.

Δυναμώνει τα μαλλιά: Η ενυδάτωση είναι μια απαραίτητη άμυνα ενάντια στο σπάσιμο των μαλλιών. Η βέλτιστη ενυδάτωση και ενυδάτωση μπορεί να διατηρήσει τη δύναμη, την υγεία και να βελτιώσει την εμφάνιση των μαλλιών.

Ελέγχει στο φριζάρισμα: Η γλυκερίνη μειώνει την αφυδάτωση, το φριζάρισμα και το σπάσιμο των μαλλιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.