ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα έλαια που χαρίζουν λάμψη και ζωντάνια στα μαλλιά


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

28 Ιουνίου 2024

Τα έλαια που χαρίζουν λάμψη και ζωντάνια στα μαλλιά
IG @matildadjerf
Yγιή μαλλιά είναι τα μαλλιά που είναι δυνατά, αναπτύσσονται υγιή και φαίνονται ζωντανά και λαμπερά

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συνθέτουν την ιδανική συνθήκη για να έχουν τα μαλλιά υπέροχη και υγιή όψη: Μια ισορροπημένη διατροφή είναι το κλειδί, όπως και η ξεκούραση και η μείωση του στρες. Τα σαμπουάν και τα conditioner χωρίς parabens και θειικά άλατα είναι επίσης σημαντικά σε αυτή τη συνάρτηση.

Από την άλλη πλευρά, στην κουζίνα μας διαθέτουμε πρώτες ύλες – φυσικά συστατικά που είναι πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και «γνωρίζουν» τον μαγικό τρόπο ενδυνάμωσης των μαλλιών. Αυτά δεν είναι άλλα από μερικά πολύτιμα φυσικά έλαια.

Jenny.Gr
IG @matildadjerf

Ελαιόλαδο

Το βιολογικό ελαιόλαδο έχει θρεπτικά αντιοξειδωτικά και βαθιά ενυδατικές ιδιότητες. Είναι ιδανικό για φριζαρισμένα, ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά και μπορεί να σε βοηθήσει να θεραπεύσεις ακόμα και την πιτυρίδα από το τριχωτό της κεφαλής σας, εφαρμόζοντάς το ως μάσκα 20’ δράσης 1-2 φορές την εβδομάδα.

Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας επιδιορθώνει και αναδομεί τα κατεστραμμένα μαλλιά, ενώ ενθαρρύνει την ανάπτυξή τους.

Jenny.Gr
IG @matildadjerf

Καστορέλαιο

Με το πρώτο άγγιγμα, το καστορέλαιο είναι ένα αρκετά παχύρρευστο έλαιο, αλλά εξαιρετικά ωφέλιμο για τα μαλλιά. Τονώνει την ανάπτυξη των μαλλιών, παρέχοντάς τους απαραίτητες βιταμίνες, όπως βιταμίνη Ε και Ωμέγα-6.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.