ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Conditioner: Ο κανόνας των 15 δευτερολέπτων για απαλά και λαμπερά μαλλιά


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

23 Ιουλίου 2024

Conditioner: Ο κανόνας των 15 δευτερολέπτων για απαλά και λαμπερά μαλλιά
IG @hannaschonberg
Με αυτόν τον τρόπο εφαρμογής, το conditioner γίνεται πιο αποτελεσματικό στη φροντίδα των μαλλιών


Όσον αφορά το conditioner, υπάρχουν τουλάχιστον δύο λάθη που συνηθίζουμε να κάνουμε όταν λούζουμε τα μαλλιά μας. Το πρώτο είναι να μην το χρησιμοποιούμε μετά από κάθε λούσιμο - παράλειψη που, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, επηρεάζει πάνω από το 50% των γυναικών.

Το δεύτερο μεγάλο λάθος είναι ότι δεν αφαιρούμε την υγρασία από τα μαλλιά μας, μετά το λούσιμο και πριν την εφαρμογή του conditioner – ο μόνος τρόπος για να επιτρέψουμε στις θεραπείες περιποίησης και ενυδάτωσης να διεισδύσουν και να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητά τους είναι να αφαιρέσουμε την υγρασία με μια πετσέτα μετά το ξέβγαλμα του σαμπουάν.

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

Πώς εφαρμόζεται σωστά το conditioner

Μετά το λούσιμο, είναι καλό να στεγνώνουμε τα μαλλιά μας για τουλάχιστον 10-15 δευτερόλεπτα με μια απορροφητική πετσέτα και στη συνέχεια να εφαρμόζουμε το conditioner, αφήνοντάς το να δράσει.

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

Πότε χρησιμοποιούμε conditioner στα μαλλιά;

Η απάντηση είναι: πάντα, μετά από κάθε λούσιμο. Όταν δεν χρησιμοποιούμε conditioner στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών μας, αφήνουμε εκτεθειμένα τα μαλλιά μας σε κινδύνους όπως: φριζάρισμα, ξηρότητα και έλλειψη λάμψης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.