ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Μαλλιά μετά το καλοκαίρι: H θεραπεία λάμψης είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

9 Σεπτεμβρίου 2024

Μαλλιά μετά το καλοκαίρι: H θεραπεία λάμψης είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται
IG @ginemargrethe
Στο σπίτι ή στο κομμωτήριο, αυτή η υπέροχη θεραπεία επαναφέρει τη χαμένη λάμψη στα θαμπά μαλλιά, μετά τις διακοπές

Μετά το καλοκαίρι, μια θεραπεία λάμψης είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις για τη φροντίδα των μαλλιών σου, ιδίως αν φαίνονται θαμπά και άτονα μετά την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο και το θαλασσινό νερό. Πρόκειται για μια θεραπεία που μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο στο κομμωτήριο όσο και στο σπίτι και χαρίζει ένα υπέροχο «mirror effect» στα μαλλιά.

Jenny.Gr
IG @ginemargrethe

Η θεραπεία λάμψης, στο κομμωτήριο ή στο σπίτι

Μετά τη θεραπεία, τα μαλλιά φαίνονται τόσο λαμπερά που αντανακλούν το φως, όπως ακριβώς συμβαίνει με το gloss στα χείλη. Δεν είναι τυχαίο ότι στα κομμωτήρια εφαρμόζεται ιδιαίτερα για την τόνωση του χρώματος και της λάμψης των μαλλιών μετά τις διακοπές. Μπορεί όμως να εφαρμοστεί και στο σπίτι με συγκεκριμένα προϊόντα που έχουν τη λειτουργία να λειαίνουν τις ίνες της τρίχας ώστε να γίνονται πιο υγιή και άρα πιο λαμπερά. Το σημείο εκκίνησης είναι τα υγιή και καλοθρεμένα μαλλιά, που σημαίνει ότι είναι ήδη φυσικά λαμπερά.

Jenny.Gr
IG @ginemargrethe

Η θεραπεία λάμψης χαρίζει πιο υγιή και όμορφα μαλλιά

Για να αποκτήσεις λαμπερά μαλλιά, είναι απαραίτητο οι ίνες της τρίχας να θρέφονται σωστά, με τα λέπια να είναι σφραγισμένο και το φριζάρισμα να είναι υπό έλεγχο. Βεβαιωθείτε ότι διατηρείς τα μαλλιά σου πάντα ενυδατωμένα και χρησιμοποιείς conditioner μετά από κάθε λούσιμο. Το όξινο pH του conditioner βοηθά στο κλείσιμο των λεπιών της τρίχας, που ανοίγουν κατά τον καθαρισμό. Τα συστατικά που πρέπει να αναζητήσεις στα προϊόντα; Υαλουρονικό οξύ, πρωτεΐνες μεταξιού και σιταριού και Ωμέγα 3-6-9 λιπαρά οξέα , που επιδιορθώνουν τις ίνες της τρίχας από το εσωτερικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.