ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

6+1 λόγοι για να χρησιμοποιείτε λάδια για το πρόσωπο


20 Φεβρουαρίου 2014

Στην καθημερινότητά σας.

Πολλές είναι εκείνες που δε θα χρησιμοποιούσαν ποτέ λάδια στην περιποίηση του προσώπου τους και αυτό γιατί πιστεύουν πως τα λάδια φράζουν τους πόρους αλλά και κάνουν το δέρμα αρκετά λιπαρό. Ωστόσο, μια δοκιμή αρκεί για να σας πείσει για το αντίθετο. Παρακάτω θα βρείτε πως τα λάδια που θα εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας θα ωφελήσουν την ομορφιά σας.

1. Χρησιμοποιήστε τα για να ενυδατώσετε το δέρμα σας. Τα λάδια προσώπου λειτουργούν ταχύτερα και αποτελεσματικότερα από ότι μια απλή κρέμα στην ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, όταν αυτό είναι αφυδατωμένο.

2. Τα έλαια για το πρόσωπο αποκαθιστούν την ισορροπία της λιπαρότητας του δέρματος και καθυστερούν τη φυσική παραγωγή λίπους στο πρόσωπο.

3. Απαλύνουν τα σημάδια γήρανσης. Πολλά λάδια προσώπου περιέχουν ένα υψηλό ποσοστό αντιοξειδωτικών και βιταμινών, που προσφέρουν προστασία από ελεύθερες ρίζες που μπορούν να βλάψουν το δέρμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εφαρμόσετε λίγες σταγόνες μετά την αντιγηραντική σας κρέμα.

4. Χρησιμοποιήστε για να καθαρίσετε το δέρμα σας από το μακιγιάζ αλλά και από ακαθαρσίες χωρίς να αφαιρέσετε το σμήγμα. Μπορείτε να καθαρίσετε το πρόσωπό σας με αβοκάντο ή ελαιόλαδο αν δε θέλετε να αγοράσετε ένα ξεχωριστό λάδι μόνο για καθάρισμα.

5. Λειτουργούν σαν ηρεμιστικά για το δέρμα από τους ερεθισμούς αλλά και σα χαλαρωτικά λόγω του χαλαρωτικού άρωμά τους.

6. Βοηθούν να κρατήσει περισσότερο το άρωμα, μιας και θα δώσουν μεγαλύτερη αντοχή στο άρωμά σας για μια βραδινή έξοδο.

7. Μπορείτε επίσης, τα ίδια λάδια για το πρόσωπο να τα χρησιμοποιήσετε και στα μαλλιά σας, αν θέλετε να τους προσθέσετε λάμψη και να μειώσετε το φριζάρισμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.