ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Tips για το τέλειο ντεκολτέ


8 Φεβρουαρίου 2015

9b48e0480f89a359a34177016c122419καθετα.jpg

Αν και δεν μπορούμε, να καταπολεμήσουμε τη γήρανση, τη βαρύτητα και τη ζωή γενικά, υπάρχουν τρόποι που μπορούνε να βοηθήσουν, ώστε να αποτρέψουμε τη χαλάρωση και κυρίως να έχουμε πάντα το πιο στητό μπούστο. Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές και αποκτήστε το τέλειο ντεκολτέ, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε καμία χειρουργική επέμβαση!

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να διατηρήσετε σταθερά τα κιλά σας. Οι αυξομειώσεις του βάρους, εκτός ότι έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία σας, κάνουν κακό και στην εμφάνιση του σώματός σας. Είναι καλύτερο να διατηρήσετε το βάρος σας ή να στοχεύετε για όσο το δυνατόν πιο αργή και σταθερή απώλεια κιλών. Διότι οι απότομες αλλαγές οδηγούν σε τέντωμα του δέρματος, και επηρεάζουν αρνητικά το μπούστο σας.

Εάν προσπαθείτε να έχετε ένα όμορφο ντεκολτέ, πρέπει να σταματήστε ή να μην αρχίστε το κάπνισμα. Το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει χαλάρωση στο μπούστο σας, όπως ακριβώς προκαλεί και τις ρυτίδες. Ο καπνός μειώνει την ελαστικότητα του δέρματος με αποτέλεσμα να αρχίσετε να βλέπετε αλλαγές προς το χειρότερο στο σώμα σας, με την πάροδο του χρόνου.

Έχοντας καλή στάση του σώματος, όχι μόνο σας βοηθάει να εμπνέετε εμπιστοσύνη και σιγουριά στους υπόλοιπους, αλλά μπορεί επίσης, να συμβάλει σε ένα όμορφο ντεκολτέ! Αρχίστε να κάνετε ασκήσεις, για να μάθετε ποια είναι η σωστή στάση του σώματος σας. Επίσης, μπορείτε να κάνετε μασάζ μόνες σας στο μπούστο σας, ώστε να το κρατήσετε σε άριστη κατάσταση.

Κάντε Push-ups. Είναι μια πολύ καλή άσκηση για να τονώσετε το ανώτερο μέρος του σώματος σας! Μπορεί στη ν αρχή να σας φαίνεται δύσκολη, όμως σιγά σιγά θα την συνηθίσετε και θα σας βοηθήσει στην οικοδόμηση των μυών πίσω από τον ιστό του μαστού. Μια άλλη άσκηση που συμβάλει στην απόκτηση ενός γυμνασμένου μπούστου, είναι τα βάρη. Κρατήστε δύο αλτήρες στα χέρια σας  και στη συνέχεια, σηκώστε τα, σαν να είστε ένα πουλί που χτυπάει τα φτερά του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.