ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Μυστικά όπλα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας


4 Μαΐου 2015

Όλοι μπορεί να έχουν κυτταρίτιδα, αλλά στις γυναίκες τα συμπτώματα στο σώμα τους είναι πολύ πιο εμφανή. Η κυτταρίτιδα είναι γνωστή και ως λιποδυστροφία και αποτελεί μια αισθητική κατάσταση, όπου το λίπος είναι ορατό κάτω από το δέρμα, δημιουργώντας τη χαρακτηριστική όψη πορτοκαλιού. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που την προκαλούν, όπως είναι η περίσσεια οιστρογόνων, που δημιουργείται από ορμονικές ανισορροπίες και το υπερβολικό βάρος. Μια άλλη ορμόνη που συνδέεται με την κυτταρίτιδα είναι η ινσουλίνη. Ανισορροπία στα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα σε άτομα, όπως οι διαβητικοί και προ-διαβητικοί, μπορεί να προκαλέσει κυτταρίτιδα. Το στρες παίζει επίσης, ένα τεράστιο ρόλο στην ανάπτυξη της κυτταρίτιδας. Άλλοι παράγοντες είναι γενετική προδιάθεση, το φύλο σας, η φυλή σας και ο τρόπος ζωής σας.

Αν νομίζετε, ότι δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, ξανασκεφτείτε το. Υπάρχουν ισχυρά μυστικά όπλα, ώστε να βγείτε νικητές από αυτή το πρόβλημα ομορφιάς που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλες οι γυναίκες. Μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε τη κυτταρίτιδα υπό έλεγχο. Συμπεριλάβετε λοιπόν, στη καθημερινή σας διατροφή, τρόφιμα τα οποία ενυδατώνουν το δέρμα, ενισχύουν το κολλαγόνο και αποτρέπουν την αποθήκευση του λίπους. Τέτοιες τροφές είναι τα φρούτα και τα λαχανικά τα οποία είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και σε νερό, όπως οι ντομάτες, το καρπούζι, τα αχλάδια και το μάνγκο.

Όμως, η διατροφή από μόνη της δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Γι΄ αυτό και πρέπει να βρείτε έναν επιπλέον σύμμαχο, ώστε να καταπολεμήσετε την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Και αυτός ο σύμμαχος είναι η Elancyl, που με το καινοτόμο προϊόν Cellu-slim Night η εξαφάνιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού στο δέρμα είναι πλέον γεγονός. Εφαρμόστε το Cellu-slim Night το βράδυ και από τη 14η κιόλας νύχτα θα δείτε ορατά αποτελέσματα.

https://youtu.be/og98crtsG8g

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.