ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

8 προιόντα για να "διώξετε" την κυτταρίτιδα


19 Μαΐου 2015

Content_Box_arthro_1905.jpg

Οι μέρες για το καλοκαίρι μετρούν αντίστροφα και η επιθυμία του τέλειου κορμιού γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Καλή θέληση, επιμονή και συνέπεια στα απαραίτητα body treatments και το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα είναι απογοητευτικό.

Θαύματα μπορεί να μην γίνονται αλλά μερικές υποβοηθητικές, αναίμακτες παρεμβάσεις ποτέ δεν έβλαψαν. Η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος είναι οι μόνιμοι εχθροί του γυναικείου σώματος και όπως έχει διαπιστωθεί δεν είναι συνυφασμένα με τα παραπάνω κιλά απαραιτήτως.

Οι κρέμες αδυνατίσματος, οι αντικυτταριτιδικές και τα scrubs σε συνδυασμό πάντα με την κατάλληλη διατροφή και γυμναστική είναι ικανά να βελτιώσουν σε ικανοποιητικά επίπεδα τόσο την όψη φλοιού πορτοκαλιού που προκαλεί η κυτταρίτιδα στο δέρμα όσο και να λειτουργήσουν βοηθητικά για την μείωση του τοπικού πάχους. Ανάλογα με την ανάγκη του κάθε σώματος, το σωστό προϊόν, με συνέπεια στη εφαρμογή θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Content_Box_arthro_1905

[gallery-449907]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.