ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Νικήστε το χρόνο με τη νέα LIFTACTIV SUPREME της Vichy


4 Νοεμβρίου 2015

LIFTACTIV-SUPREME_MIRROR.jpg

Είσαι γύρω στα 40 και νιώθεις ότι βρίσκεσαι στη καλύτερη περίοδο της ζωής σου και όχι αδίκως. Έχεις αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες και ταυτόχρονα νιώθεις νέα και όμορφη. Κάθε πρωί που ξυπνάς, κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και αντικρίζεις μια επιδερμίδα λαμπερή και γεμάτη υγεία. Όμως, καθώς περνάνε οι ώρες τα πράγματα αλλάζουν και κάνουν την εμφάνιση τους οι λεπτές γραμμές, οι ρυτίδες και οι μαύροι κύκλοι. Η επιδερμίδα σου σε προειδοποιεί ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στην απαιτητική καθημερινότητα όπως παλαιότερα.

Τα εργαστήρια της Vichy κάνανε μια μελέτη που έδειξε ότι 1 στις 2 γυναίκες φαίνεται μεγαλύτερη το βράδυ σε σχέση με το πρωί. Όσο περνάνε οι ώρες η επιδερμίδα δίνει μάχη για να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα, με αποτέλεσμα στο τέλος να δείχνει θαμπή και κουρασμένη. Και ενώ εσύ νιώθεις δραστήρια και ενεργητική, από την άλλη μεριά οι κύκλοι επανόρθωσης της επιδερμίδας επιβραδύνονται, όσο αυξάνεται η ηλικία. Εάν δεν παρέμβεις η νεότητα θα χαθεί και τα σημάδια της γήρανσης θα εγκατασταθούν. Υπάρχει όμως λύση;

LIFTACTIV SUPREME_MIRROR

Κι όμως η λύση υπάρχει και θα την βρεις στη LIFTACTIV SUPREME της Vichy, η οποία προσφέρει αποτέλεσμα lifting, κάθε ώρα, κάθε μέρα, ενώ η ενισχυμένη αντιρυτιδική αποτελεσματικότητά της γίνεται εμφανής από τον πρώτο κιόλας μήνα. Καταπολεμά συνεχώς την ανάπτυξη των σημαδιών γήρανσης, ειδικά αυτών που εμφανίζονται μέσα στην ημέρα. Από το πρωί έως το βράδυ, η επιδερμίδα παραμένει λεία και η νεότητά της δεν επηρεάζεται όσο περνάνε οι ώρες. Επίσης, παρέχει αποτελεσματικότητα 3 διαστάσεων και 15 μεταλλικά στοιχεία για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας και είναι κατάλληλα σχεδιασμένη ώστε να αφήνει βελούδινη αίσθηση.

Το σύμπλοκο αδενοσίνη και καφεΐνη, που περιέχει, λειαίνει την επιδερμίδα, μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας και προλαμβάνει την εμφάνιση σημαδιών κούρασης. Ενώ το σύμπλοκο ραμνόζη και νεοσπεριδίνη αποτελείται από ένα ισχυρό αντιγηραντικό σάκχαρο και ένα αντιοξειδωτικό, για μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα lifting. 

Η LIFTACTIV SUPREME της Vichy είναι ένα προϊόν που το αξίζει κάθε γυναίκα που είναι κοντά στα 40, ώστε να εφοδιαστεί με τα κατάλληλα «όπλα» που θα διατηρήσουν τη νεανικότητα της επιδερμίδας και για να γίνει μια πραγματική #supreme40s.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.