ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

ULTHERAPY: Lifting χωρίς χειρουργείο


25 Ιανουαρίου 2016

Μια πρωτοποριακή θεραπεία που λειτουργεί µε τη δύναµη των υπερήχων για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρµατος.

Τα θαυµατουργά αποτελέσµατα του facelift είναι γνωστά, όμως πολλές γυναίκες θέλουν να αποφύγουν τόσο δραστικές λύσεις και φοβούνται το χειρουργείο. Η τάση για μη επεμβατικές θεραπείες αναπτύσσεται όλο και περισσότερο, εφόσον με την συνδρομή της τεχνολογίας υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι που έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με τις χειρουργικές.

Είναι η μόνη, μη επεμβατική θεραπεία εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό FDA για την ανόρθωση και σύσφιξη του προσώπου, ματιών, λαιμού & ντεκολτέ με μια μόνο θεραπεία. Η ιατρική ομάδα του Medi Center μας εξηγεί τι ακριβώς είναι το μη χειρουργικό lifting που προσφέρει το Ultherapy.

Procedure-Up-Close-Ultherapy-Skin-Lifting-Treatment-WEB

Η διαδικασία:

Πρόκειται για µια νέα και πρωτοποριακή θεραπεία που λειτουργεί µε τη δύναµη των υπερήχων για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρµατος, χωρίς ερεθισµούς και χρόνο ανάρρωσης.

Συγκεκριµένα, χάρη στην τεχνολογία αυτή:

Ο γιατρός «βλέπει» κατά τη διάρκεια της θεραπείας τις στιβάδες του δέρµατος και των µυών και «στοχεύει» στα βαθύτερα στρώµατα που στηρίζουν την επιδερµίδα από µέσα προς τα έξω, χωρίς να επηρεάζει καθόλου τις ανώτερες στιβάδες.

Για πρώτη φορά, με την τεχνολογία Ultherapy, επιτυγχάνεται ορατό lifting και σύσφιξη του δέρματος. Η ενέργεια στοχεύει με ακρίβεια τα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων και το γνωστό SMAS, την στιβάδα εκείνη που "τεντώνεται" σε ένα χειρουργικό face-lift.

H συρρίκνωση που γίνεται στα βαθύτερα στρώματα, οδηγεί σε μια άμεση σύσφιξη και τελικά σε ορατό lifting. Με ένα δεύτερο πέρασμα, ο γιατρός στοχεύει επιλεκτικά σε ένα επιφανειακότερο επίπεδο, στη βαθύτερη στιβάδα του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου.

Ultrasound-Imaging-Ultherapy-Device-Web

Άµεσα αποτελέσµατα:

Είναι θεραπεία που στοχεύει επιλεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια σε πολλαπλά επίπεδα, επιτυγχάνοντας ένα 3D (τρισδιάστατο) φυσικό και σταδιακό «χτίσιμο» του προσώπου. Τα ζυγωματικά επανέρχονται στην αρχική τους θέση, το περίγραμμα του προσώπου αναδημιουργείται, το διπλοσάγονο μαζεύει και τα βλέφαρα ανοίγουν. Είναι επίσης μια εξαιρετική θεραπεία για τη διόρθωση των ρυτίδων στο άνω χείλος.

Μετά από μια θεραπεία Ultherapy η βελτίωση ξεκινά άμεσα με ένα ορατό φρεσκάρισμα της επιδερμίδας και μια ήπια σύσφιξη. Ακριβώς όμως όπως και με το χτίσιμο των μυών, το χτίσιμο του κολλαγόνου, το οποίο θα δημιουργήσει το επιθυμητό lifting και την τόνωση, ολοκληρώνεται σταδιακά τους επόμενους 2-3 μήνες μετά την θεραπεία.

Μία μόνο θεραπεία είναι αρκετή για να μας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα σύσφιξης. Σε έντονες περιπτώσεις χαλάρωσης μπορείτε να την επαναλάβετε μετά από 3-6 μήνες.

ulthera_lady

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και φυσικό, χωρίς τοξίνες ή πρόσθετα, παρά μόνο με τη δύναμη του υπέρηχου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.medi-center.gr ή καλέστε στο τηλ. 211 10 88 444

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.