ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Καθυστερήσετε τα σημάδια του χρόνου με φυσικό τρόπο!


10 Φεβρουαρίου 2016

Σταματήστε τα σημάδια του χρόνου, αποκτήστε λάμψη & εξαφανίστε τις ρυτίδες αξιοποιώντας ιατρικές τεχνικές στο χώρο των μη επεμβατικών θεραπειών, μη παραλείποντας όμως ποτέ την καθημερινή φροντίδα και περιποίηση του προσώπου σας.

Το λίφτινγκ με νήματα ενδείκνυται κυρίως για γυναίκες και άνδρες μεταξύ 40-60 ετών. Ο πλαστικός χειρουργός ανανεώνει και συσφίγγει το δέρμα με απλή τοποθέτηση νημάτων, μια διαδικασία γρήγορη και ανώδυνη. Η φυσική ανόρθωση του προσώπου επιτυγχάνεται με τον ελάχιστα επεμβατικό τρόπο.

threads_veli

Δείτε τον εαυτό σας δέκα χρόνια νεότερο και ανανεωμένο. Αν συγχρόνως ακολουθείτε μια σωστή διατροφή, προσέχετε την ενυδάτωση και καθαρισμό της επιδερμίδας, κοιμάστε σωστά και χρησιμοποιείτε αντιηλιακή κρέμα όλο το χρόνο, τότε σίγουρα το αποτέλεσμα των νημάτων θα είναι εντυπωσιακό. Να θυμάστε σαν κανόνα πως, οποιαδήποτε θεραπεία και αν ακολουθήσετε, αν δεν φροντίζετε και η ίδια τον εαυτό σας, δεν θα απολαύσετε τα οφέλη της στο μέγιστο βαθμό.

Τα νήματα είναι μια απόλυτα ασφαλής τεχνική, η οποία αντικαθιστά το επίπονο και ακριβό χειρουργικό λίφτινγκ. Τα νήματα PDO COG είναι φτιαγμένα από δύο ουσίες, από το πολυγαλακτικό οξύ και την πολυδιοξανόνη (PDO) και φέρουν κώνους που σηκώνουν το δέρμα (COG). Πιο απλά, αντί να αποκολληθούν ιστοί και να αφαιρεθεί δέρμα όπως στο χειρουργικό face lift, τα συγκεκριμένα νήματα τοποθετούνται με μια πολύ λεπτή βελόνα μέσα στο δέρμα, ανορθώνοντας το περίγραμμα του προσώπου με φυσικό τρόπο.

Σε διάστημα μίας περίπου ώρας ο γιατρός δημιουργεί ένα πλέγμα που άρει τους ιστούς και τους μύες. Με αυτόν τον τρόπο διορθώνονται οι περιοχές που εμφανίζουν χαλάρωση και πτώση. Συγχρόνως, η διαδικασία διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη βελτίωση της υφής του δέρματος και βέβαια για την εξομάλυνση των ρυτίδων. Απαιτείται μόνο τοπική αναισθησία, με επάλειψη του προσώπου με ειδική αναισθητική κρέμα, και το σημαντικότερο στοιχείο της θεραπείας είναι πως δεν αφήνει σημάδια ή ουλές. Τα νήματα απορροφώνται φυσικά από το σώμα μέσα σε ένα διάστημα 6-8 μηνών, όμως η δράση τους διαρκεί έως και δύο χρόνια.

threads

Τα νήματα PDO COG είναι η ιδανική λύση αν επιθυμείτε να νικήσετε τη φθορά του χρόνου χωρίς χειρουργείο.

Η θεραπεία εκτελείται από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό ο οποίος έχει πλήρη γνώση της ανατομίας του προσώπου. Το ιατρικό κέντρο Medi Center έχει επενδύσει πάνω σε ειδικά θεραπευτικά πρωτόκολλα και χρησιμοποιεί μόνο υψηλής ποιότητας υλικά που εγγυώνται άριστο και ασφαλές αποτέλεσμα. Χωρίς το φόβο επιπλοκών που έχει ένα χειρουργικό lifting, τον χρόνο ανάρρωσης αλλά και το υψηλό κόστος, τα νήματα PDO COG αποτελούν την πρώτη επιλογή της γυναίκας που θέλει να επανακτήσει τη νεότητά της.

Ιατρική Ομάδα Medi Center

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.medi-center.gr ή καλέστε στο τηλ.:2111088444.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.