ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

#LoveYourselfFirst από το Lactacyd & τη Μαίρη Συνατσάκη!


12 Φεβρουαρίου 2016

Το Lactacyd, πιστός σύμμαχος των γυναικών κάθε ηλικίας σε ολόκληρο τον κόσμο -  με περισσότερα από 60 χρόνια εξειδίκευσης στον τομέα της γυναικείας υγιεινής - πιστεύει στη δύναμη της γυναικείας αυτοπεποίθησης και το αποδεικνύει για ακόμη μια φορά.

Μέσα από τη νέα καμπάνια με τίτλο “Love Yourself First”, το Lactacyd ενθαρρύνει τα νέα κορίτσια να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να τον αγαπήσουν, όπως ακριβώς είναι, θέτοντας τα θεμέλια για την ανάπτυξη μιας υγιούς προσωπικότητας. Σύμμαχός του στην προσπάθεια αυτή, η ξεχωριστή και πολύ αγαπημένη Μαίρη Συνατσάκη.

Κάθε γυναίκα, για να αναπτύξει μια ισορροπημένη προσωπικότητα, χρειάζεται από τη νεαρή κιόλας ηλικία, να γνωρίσει ουσιαστικά τον εαυτό της, να ακούσει το σώμα της και κάθε του ανάγκη, και να το αγαπήσει ολοκληρωτικά, με τις ιδιαιτερότητες που το κάνουν μοναδικό.

Lactacyd Intimate Lotion

Η Μαίρη Συνατσάκη, μέσα από μια σειρά προσωπικών video-diaries, blog posts και social media posts, προσφέρει έμπνευση και καθοδήγηση στις νεαρές τις φίλες και μιλά για τη σημασία του να σέβεται, να φροντίζει και να αγαπά μια κοπέλα τον εαυτό και το σώμα της. Όπως σημειώνει η Μαίρη Συνατσάκη «Οι περισσότερες από εμάς μεγαλώνουμε νιώθοντας δυσαρεστημένες με το σώμα μας. Είναι πολλά πράγματα που δεν καταλαβαίνουμε, δεν μας αρέσουν και μας στεναχωρούν. Είναι τόσο διαδεδομένη η εικόνα της ψεύτικης "τέλειας" γυναίκας που αναπόφευκτα συγκρίνουμε το σώμα μας με αυτήν και δεν αντιλαμβανόμαστε τη δική μας ξεχωριστή και μοναδική ομορφιά.

Αυτό που όλες μας χρειάζεται να έχουμε καθημερινά στο μυαλό μας είναι ότι η ομορφιά που εκπέμπουμε δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση, αλλά με το πώς νιώθουμε οι ίδιες. Πάνω από όλα χρειάζεται να αγαπάμε το σώμα μας και τον εαυτό μας. Να μας αποδεχόμαστε και να μας φροντίζουμε γιατί η αυτοπεποίθηση εκπέμπει τον πιο όμορφο εαυτό μας.»

Και μην ξεχνάτε… #LoveYourselfFirst γιατί η αυτοπεποίθηση… φαίνεται!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.