ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την Κρυολιπόλυση


17 Φεβρουαρίου 2016

Η κρυολιπόλυση στοχεύει στην αφαίρεση του τοπικού λίπους και στην βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Πιο συγκεκριμένα, είναι η ιδανική μέθοδος για να εξαλείψει το επίμονο τοπικό πάχος το οποίο αντιστέκεται σε δίαιτες ή άσκηση. Τα ψωμάκια, η κοιλιά, η περιφέρεια εξαφανίζονται με φυσικό τρόπο. Με μια μόνο συνεδρία θα χάσετε 3 με 5 cm λίπους μια για πάντα. Εφόσον ακολουθείτε μια υγιεινή διατροφή και τρόπο ζωής, θα δείτε αλλαγή γρήγορα, ανώδυνα και με προσιτό κόστος. Πλήρως ασφαλής διαδικασία, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα, η σημαντική μείωση του λίπους είναι ορατή μετά από ένα μήνα, και το ολικό αποτέλεσμα σε δύο με τρεις μήνες.

Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος που αφαιρεί το τοπικό λίπος χωρίς νυστέρι, ενέσεις ή αναισθησία. Αποτελεί μια μη χειρουργική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της  ψύξης. Τα στοχευμένα λιποκύτταρα του σώματος ψύχονται και επιφέρεται έτσι μια φυσική, ελεγχόμενη απώλεια αυτών των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζεται ο δερματικός ιστός που τα περιβάλλει. Η μέθοδος της Cryolipolysis βασίζεται στην αρχή του ψύχους: όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε δριμύ ψύχος, πεθαίνουν και εξαλείφονται με φυσικό τρόπο από το σώμα. Τα λιποκύτταρα που έχουν υποστεί την θεραπεία εξαφανίζονται πλήρως και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Η μη επεμβατική μέθοδος της κρυολιπόλυσης κυριολεκτικά παγώνει τις προβληματικές περιοχές σε -6 βαθμούς Κελσίου για να κρυσταλλοποιήσει το νερό στα λιποκύτταρα και να τα οδηγήσει σε νέκρωση. Κατόπιν, ο οργανισμός τα αντιμετωπίζει ως κάτι περιττό το οποίο αποβάλλει μέσω του λεμφικού συστήματος (με τη φυσιολογική βιολογική διαδικασία της απόπτωσης).

Πως λειτουργεί η Κρυολιπόλυση;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μια ειδική κεφαλή τοποθετείται στην επιλεγμένη περιοχή του σώματος και χρησιμοποιώντας τεχνολογία vacuum ανασηκώνει τον επιφανειακό ιστό του δέρματος, έτσι ώστε ο λιπώδης ιστός να παγώσει με την τεχνολογία της ψύξης. Χάρη σε αυτή την τεχνική, δύσκολες περιοχές όπου το λίπος επιμένει παρά τις δίαιτες και τη γυμναστική, όπως κοιλιά, ψωμάκια και περιφέρεια αντιμετωπίζονται δραστικά. Μετά τη θεραπεία, ο φυσικός μεταβολισμός του σώματος σταδιακά απομακρύνει τα λιποκύτταρα μέσω του λεμφικού συστήματος. Καθώς τα λιποκύτταρα αφαιρούνται σταδιακά με φυσική διαδικασία, το δέρμα προσαρμόζεται πιο εύκολα, χωρίς να χαλαρώνει όπως συμβαίνει σε απότομο χάσιμο βάρους ή με τη λιποαναρρόφηση. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της κρυογλυπτικής είναι πως το τοπικό πάχος αφαιρείται χωρίς να προκαλείται τραυματισμός στο δέρμα, στον περιβάλλοντα ιστό ή σε άλλα όργανα.

Τα πλεονεκτήματα της Κρυολιπόλυσης

  • Χάνετε το λίπος ακριβώς από εκεί που θέλετε
  • Αποδεδειγμένα αποτελεσματική θεραπεία με προσιτό κόστος
  • Βελτιώνει την όψη του δέρματος
  • Μετρήσιμα αποτελέσματα σε 4-6 εβδομάδες από τη θεραπεία.
  • Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη
  • Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας
  • Είναι μη επεμβατική μέθοδος
  • Φυσικός τρόπος μείωσης του λίπους
  • Ασφαλής διαδικασία
  • Απαιτείται μόνο 1 συνεδρία ανά περιοχή
Ιατρική ομάδα Medi Center Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.medi-center.gr καλέστε στο τηλ. 211 1088444.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.