ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η σωστή περιποίηση για απαλά χέρια


30 Μαρτίου 2016

82fa82de72a9001c02d63e1637605550.jpg

Μπορεί να διανύουμε επίσημα την άνοιξη, ο καιρός ωστόσο παραμένει άστατος και επηρεάζει την επιδερμίδα μας. Τα χέρια μας είναι ένα από τα βασικά σημεία που εκτίθενται συνεχώς στις διάφορες καιρικές συνθήκες και επηρεάζονται αρκετά. Από εμάς χρειάζεται λοιπόν περισσότερη φροντίδα και περιποίηση για να έχουμε απαλά χέρια και super ενυδατωμένα.

Οι περισσότερες μάλλον παραμελούν τα χέρια τους ή μάλλον δεν τους δίνουν την απαραίτητη προσοχή όπως κάνουν αντίστοιχα με το πρόσωπό τους. Εγώ, για παράδειγμα, έχω πάντα στο κομοδίνο μου μία κρέμα χεριών για να τη βάζω πριν ξαπλώσω, αλλά συχνά την ξεχνάω. Τη χρησιμοποιώ σίγουρα όταν νιώθω τα χέρια μου ξηρά κι αφυδατωμένα, ενώ θα μπορούσα να το είχα αποφύγει αν το είχα συμπεριλάβει στη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και τον τρόπο που περιποιούμαστε τα νύχια και τα πετσάκια μας. Μπορεί το μανικιούρ που κάνουμε να κρατάει την εικόνα των νυχιών σε καλή κατάσταση αλλά χρειάζονται κι αυτά με τη σειρά του επιπλέον ενυδάτωση για να ολοκληρωθεί η όμορφη εικόνα που θα έχουν τα χέρια μας.

  • Κάθε βράδυ βάλτε κρέμα στα χέρια και μην ξεχνάτε τους αγκώνες σας.
  • Αν δεν έχετε βαμμένα νύχια περάστε ένα λαδάκι περιποίησης για να μαλακώσετε τα πετσάκια σας.
  • Μην το παρακάνετε με την κρέμα χεριών γιατί τότε η επιδερμίδα σας θα γίνει πολύ ευαίσθητη και καθόλου ανθεκτική.
[gallery-587350]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.