ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

To bee or not to be: Σε αυτό το κτίριο της Σόλωνος έζησα μία (beauty) εμπειρία μαγική


12 Οκτωβρίου 2014

PicMonkey-Collage-24.jpg

Είναι πρωί και καθώς περπατώ στα στενά πεζοδρόμια της Οδού Σόλωνος ακούγοντας κορναρίσματα από την κίνηση βλέπω μπροστά μου μία πόρτα-έργο τέχνης και ασυναίσθητα σκάω ένα χαμόγελο -απλά και μόνο γιατί μέσα σε όλη αυτή την τσιμεντοβαβούρα(!) είδα κάτι όμορφο. Σε κλάσματα δευτερολέπτου διαπιστώνω ότι βρισκόμουν στον προορισμό μου -και σκάω δεύτερο χαμόγελο. Βρισκόμουν στην είσοδο του The Apivita Experience Store.

2g

Είχα κλείσει ραντεβού γιατί ένιωθα ότι είχα πραγματική ανάγκη από αναζωογόνηση -επιδερμίδας, σώματος και πνεύματος- και για κάποιο λόγο είχα θεωρήσει ότι μάλλον σε αυτό το κτίριο της οδού Σόλωνος θα έβρισκα αυτό που χρειαζόμουν. Σε αυτό το πέντε ορόφων νεοκλασικό που συμπυκνώνει την ξεχωριστή φιλοσοφία, τις αξίες και τις πηγές έμπνευσης της Apivita. Η φιλοξενία με έκανε να νιώσω πολύ άνετα από το πρώτο λεπτό. Με το που μπαίνει κανείς στο κτίριο, αισθάνεται πως βρίσκεται σε μία αυλή-ωδή στην ελληνική φύση. Ένα μεγάλο δέντρο ελιάς δεσπόζει στο κέντρο και γύρω-γύρω απλώνεται ένα τραπέζι φτιαγμένο από ανοιχτές κυψέλες με τις βρυσούλες να με κάνουν να νιώθω, όπως λένε, "σαν στο σπίτι μου". Και φιλοξενία χωρίς τσάι γίνεται; Δεν γίνεται. Σε μία από τις γωνίες του τραπεζιού με περίμενε το πιο ωραίο πρωινό. Τσάι με μέλι και αποξηραμένα φρούτα, αλλά και άλλοι καρποί, για την απαραίτητη ενέργεια.

1g

Στα λίγα αυτά λεπτά που περιεργαζόμουν τον χώρο, έκανα κάποιες ερωτήσεις γιατί πραγματικά με εντυπωσίασαν πολλά και διάφορα. Ας πούμε, δεν μπορούσα να μη μάθω ποιος έφτιαξε αυτή την υπέροχη πόρτα -"ο γλύπτης Νίκος Παπουτσίδης", ήταν η απάντηση- ή αυτή την εκπληκτική ελιά -"ο Κωνσταντίνος Βαλαής"- ή αυτές τις στολές που φορούσαν τα κορίτσια γύρω μου -"ο Έλληνας σχεδιαστής Yorgos Eleutheriades". Και καθώς παρατηρούσα τι ωραία που έδενε η ελληνική φύση και τα σύμβολα της Apivita με το βιομηχανικό, κατά τ' άλλα, ύφος του χώρου, έφτασε η σειρά μου.

5g

Όροφος 5ος. Τελευταίος και καλύτερος! Πρόκειται για το Beehive Spa. Και τώρα θα το πω, κι ας φανεί υπερβολικό. Είναι η πάσα αλήθεια και δεν την πίστευα ούτε κι εγώ. Μέσα σε 5 λεπτά -ίσως να λέω και πολλά-, πριν καν αλλάξω ρούχα και όντας ακόμα όρθια και όχι ξαπλωμένη, ένιωσα να μουδιάζει το κεφάλι μου, να χαλαρώνουν οι μύες μου και η φωνή μου καθώς μιλούσα έβγαινε στον πραγματικό της τόνο. Καταπληκτικό! Μοιράζομαι αυτό που μου συνέβαινε με την ευγενέστατη κοπέλα που με είχε υποδεχτεί και μου απαντάει ότι είμαι πολύ θετικός άνθρωπος και προετοιμάζω ασυναίσθητα τον εαυτό μου να δεχτεί όμορφα αυτό που θα ακολουθήσει. Όπως σας είπα, "ευγενέστατη". Διότι, ακόμα κι αν έπαιξα κι εγώ το ρόλο μου γι' αυτό που ένιωθα, έπαιξα τον μικρότερο.

3g

Η δική της φωνή είναι που με ηρεμούσε, μάλλον, σε συνδυασμό με τον μοναδικό φωτισμό του χώρου και τον ίδιο τον χώρο. Εξηγώ αμέσως τι εννοώ: Ο φωτισμός είχε μελετηθεί τόσο καλά και με τέτοιο τρόπο που ένιωθα λες και ήμουν μέσα σε κυψέλη. Είχε ζεστή μελί απόχρωση και έδενε υπέροχα με τη μουσική που έντυνε τον χώρο. Ο ίδιος ο χώρος ήταν φτιαγμένος από αποσυναρμολογημένες κυψέλες και στους τοίχους όσα διάβαζα με βοηθούσαν στο να χαλαρώσω ακόμα περισσότερο.

4g

Είμαι ξαπλωμένη, έχω αφεθεί στα χέρια της εξειδικευμένης κοπέλας και έχουμε αρχίσει με την περιποίηση σώματος Apivita Personal Ritual για να περάσουμε στο Apivita Aromatherapy Massage. Αφού είχα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που θα οδηγούσαν την ειδικό μου στο να μου σχεδιάσει την ιδανική περιποίηση για εμένα, ετοίμασε τα καλλυντικά ελιξήρια που φρόντισαν και το σώμα μου και το πνεύμα μου. Πόση ανάγκη είχα τα αρώματα που είχαν γεμίσει τον χώρο και δεν το ήξερα... Το μασάζ όχι μόνο με αναζωογόνησε αλλά και με ανακούφισε, καθώς είχα αρκετή ένταση στο πάνω μέρος της πλάτης μου και ήταν σαν δώρο εξ' ουρανού οι τεχνικές της κοπέλας σε συνδυασμό με τα 100% αγνά βιολογικά αιθέρια έλαια (το organic jojoba oil έγινε το αγαπημένο μου).

Περάσαμε στην περιποίηση προσώπου που θα έδινε λάμψη στην επιδερμίδα μου, οπότε μετά τον καθαρισμό του (3 in 1 Cleansing Milk honey & chamomile) ακολούθησε το scrub (deep exfoliating cream with olive) και στη συνέχεια η μάσκα λάμψης (Express Beauty Revitalizing & Radiant Mask with pomegranate). Είχαν και τα ματάκια μου τα τυχερά τους, όμως, με τη μάσκα Express Beauty Dark Circles & Eye-puffiness mask with ginkgo biloba. Το ίδιο και τα χείλη μου που υποδέχτηκαν πάνω τους λιγάκι... pomegranate!

 

6g

Σηκώνομαι νιώθοντας άλλος άνθρωπος, βάζω τα ρούχα μου, δεν βρίσκω λόγια να ευχαριστήσω την κοπέλα για την εμπειρία που έζησα και φεύγω. Όχι, τελικά δεν φεύγω ακόμα. Ποιος θέλεις να φύγει από εκεί; Περνάω από το Juicy Bee (το πρώτο βιολογικό juice bar στην Ελλάδα), παίρνω ένα smoothie για ενέργεια, περνάω από το ταμείο και φεύγω με μία φοβερή αίσθηση ευεξίας, νιώθοντας σαν να είχα πάει τριήμερο ταξίδι για χαλάρωση και μόλις επέστρεψα γεμάτη όρεξη και ωραία διάθεση.

ΥΓ: Είμαι πεπεισμένη πια πως η λύση είναι η ολιστική προσέγγιση και της υγείας και της ευεξίας και της ομορφιάς. Και το νέο μου μότο είναι πως, όπως πιστεύουν και στην APIVITA, "η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.