Τα νέα skincare secrets που θα καθιερώσουμε το 2017

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017
pucci-baw1516-043.jpg

 

 1. Μην αμελείτε το toner
  Εκτός από τον καθημερινό καθαρισμό, το serum και την ενυδατική, ενδιάμεσα από το πρώτο και το δεύτερο step, πρέπει να εντάξετε και το toner. Ουσιαστικά αυτό είναι το προϊόν που βοηθάει στη σωστή δράση της κρέμας που εφαρμόζετε.
  Διαβάστε αναλυτικά για το toner, το κείμενο: Αυτό είναι το μυστικό για να δείτε αποτελέσματα από την ενυδατική σας κρέμα
 2. Υπενθυμίζουμε το λαιμό και το ντεκολτέ
  Όλες το γνωρίζουμε, αλλά λίγες το εφαρμόζουμε. Η skincare περιοίηση δε σταματά στο πρόσωπο, συνεχίζει στο λαιμό αλλά και το ντεκολτέ.
 3. Ενυδατώνουμε καθημερινά και τα χέρια
  Ιδανικά, αφήστε την ενυδατική χεριών, στο κομοδίνο σας. Κάθε βράδυ πριν ξαπλώσετε απλώστε μία γενναιώδορη ποσότητα και κάνετε απαλό μασάζ. 

   

 4. Η μάσκα γίνεται εβδομαδιαία συνήθεια
  Δεν είναι τυχαίο ότι είναι το πιο Googled trend για το 2017, μέχρι στιγμής-Αυτό είναι μέχρι στιγμής το πιο Googled beauty trend για το 2017.
  Πλέον κάνουμε focus στο λαμπερό, υγιές πρόσωπο και ξεχνάμε τα βαριά μακιγιάζ και τις υπερβολές. Η μάσκα είναι το προϊόν που χαρίζει τη λάμψη που χρειαζόμαστε. Αρκεί να βρούμε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες. 
 5. Καθαρισμός προσώπου
  Εκτός από τον καθημερινό, πρωινό και βραδινό καθαρισμό που κάνουμε, κανονίζουμε μέσα στο χρόνο, ιδανικά δύο φορές να επισκεπτόμαστε αισθητικό και να κάνουμε ένα σχολαστικό καθαρισμό προσώπου. Είναι ένα δώρο προς τον εαυτό μας.
 6. Περιποιούμαστε την περιοχή των ματιών, ακριβώς όπως την επιδερμίδα
  Είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου και απαιτεί την προσοχή μας. Πρωί, βράδυ βάζουμε ενυδατική κρέμα ακολουθώντας πάντα τη φορά των φρυδιών, για σωστή αιμάτωση της περιοχής. Για extra ενυδάτωση, μπορούμε εβδομαδιαία να κάνουμε ακόμα και μάσκα. Διαβάστε εδώ πώς ταξίδεψα για τη Βιέννη, φορώντας pads. 
   

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα