ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Μέσα σε μια εβδομάδα ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα


TSVIGKOU

28 Απριλίου 2017

dior-bwss17-280.jpg


Όπως περιποιούμαστε καθημερινά την επιδερμίδα μας, με ενυδατικές και διάφορα άλλα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες μας, ανάλογα πρέπει να πράξουμε και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Προσωπικά δοκίμασα την Hydraskin All-day Eye Refresh Gel-Cream, της Darphin, μία κρέμα ματιών εμπλουτισμένη με τα πιο πολύτιμα φυτικά συστατικά. Η καθημερινή εφαρμογή της αλλά και ο σωστός τρόπος που την απλώνω, είναι οι λόγοι που τα μάτια μου πλέον δείχνουν λαμπερά και ξεκούραστα.
Τα συστατικά της είναι αναζωογονητικά και ενυδατικά, παγωμένα φύκια θαλάσσης, Salicornia Herbacea, λεβάντα, κάτι που θα νιώσετε με την πρώτη εφαρμογή στην περιοχή των ματιών.


Τα παγωμένα φύκια θαλάσσης έχουν περιεκτικότητα 70% σε νερό. Αναζωογονούν την επιδερμίδα και βελτιώνουν την ενυδάτωση. Επιπλέον το εξαιρετικά φυτικό συστατικό, Salicornia Herbacea συμβάλλει στη διάχυση του νερού κατά μήκος της επιδερμίδας. Τέλος η λεβάντα βοηθά στην επιβράδυνση της εξάτμισης του νερού. Όπως καταλαβαίνετε αυτά τα τρία συστατικά βοηθούν το ένα το άλλο για να γίνει σωστά και άμεσα η ενυδάτωση της περιοχής.

Δώστε προσοχή στον τρόπο που απλώνετε την κρέμα. Ιδανικά θα πρέπει να ακολουθείτε σε κάθε μάτι, τη φορά των φρυδιών σας, για να αιματώνεται σωστά η περιοχή.
Αναλυτικότερα ξεκινήστε με διαδοχικές, απαλές κινήσεις σε σχήμα ημικυκλίου, κατά μήκος της εσωτερικής γωνίας του ματιού. Συνεχίστε κάτω από την αρχή του φρυδιού και στη συνέχεια κινηθείτε κατά μήκος του τόξου και προς τους κροτάφους. Ακολουθήστε κινήσεις massage, σχηματίζοντας το 8 στην εξωτερική γωνία του ματιού. Τέλος σύρετε κάτω από το μάτι, με κινήσεις από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία.

Σας προτείνω να δοκιμάσετε για την εφαρμογή της κρέμας το L’Institut Cooling Eye Massage Tool, της Darphin. H φυσικά παγωμένη κεφαλή μασάζ που διαθέτει είναι ειδικά σχεδιασμένα για ευέλικτες κινήσεις στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Μετά από μία εβδομάδα καθημερινής και σωστής χρήσης η περιοχή των ματιών μου ενυδατώθηκε, μειώθηκαν ορατά τα πρηξίματα και οι ενοχλητικοί μαύροι κύκλοι που έχω λόγω αϋπνίας και κούρασης, ενώ το βλέμμα μου έγινε ξεκούραστο και λαμπερό. Το αντιλήφθηκαν όλοι μου οι φίλοι και οι γνωστοί. Μη διστάσετε να τη δοκιμάσετε!

Για να αποκτήσετε την Hydraskin All-day Eye Refresh Gel-Cream πατήστε εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.