ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Γιατί δεν πάμε ποτέ για μπάνιο αν έχουμε καινούργιο τατουάζ


TSVIGKOU

2 Ιουνίου 2017

girl-1562091-960-720.jpg


Το τατουάζ δεν είναι κάτι απλό, δεν πρέπει να αποτελεί μία επιπόλαια απόφαση της στιγμής. Είναι κάτι που μένει χαραγμένο για πάντα στο ανθρώπινο σώμα και απαιτεί την κατάλληλη φροντίδα.

Από την πρώτη ημέρα που θα το κάνετε και για τις επόμενες εβδομάδες, η συγκεκριμένη περιοχή πρέπει να καθαρίζεται και να ενυδατώνεται προσεχτικά και με κατάλληλα προϊόντα, μέχρι να κλείσει εντελώς η πληγή.

Αυτός είναι και ο λόγος που το καλοκαίρι οι tattoo artists προειδοποιούν να αποφεύγετε το κολύμπι στη θάλασσα, σε πισίνες καθώς υπάρχουν βακτήρια, ιοί και άλλες ουσίες που δε θέλετε να πλησιάσουν την πληγή. 

Σε περίπτωση λοίμωξης, το καλύτερο σενάριο, είναι να πάρετε αντιβιοτικά. Το χειρότερο μπορεί να έχει ακόμα και επιπτώσεις στην υγεία σας, γι αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τον καθαρισμό, την ενυδάτωση.

Οι tattoo artists πάντα ενημερώνουν για τον τρόπο και τα προϊόντα που πρέπει να επιλέξετε για τη φροντίδα του τατουάζ. Θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες και να αποφεύγετε ό,τι σας έχουν πει.

Ακόμα και όταν κλείσει η πληγή είναι σημαντικό να φροντίζετε το τατουάζ, για να διατηρεί ζωντανές τις αποχρώσεις του. Διαφορετικά, με το καιρό το αποτέλεσμα δε θα σας αρέσει, θα μοιάζει κάπως έτσι...

[gallery-716807]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.