ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αποκτήστε ξεκούραστο βλέμμα λίγες ώρες πριν την έξοδο


TSVIGKOU

8 Ιουλίου 2017

a61dfa5eea7f41d05deb4c2a1f844ff1-gold-eyes-sleep-mask.jpg

Λίγες ώρες πριν την έξοδο ασχοληθείτε με την πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου σας. Φυσικά αναφερόμαστε στα μάτια, τα οποία αντικατοπτρίζουν την κούραση και ίσως την αϋπνία ολόκληρης της εβδομάδας. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε έντονες γραμμές, μαύρους κύκλους και γενικότερα το βλέμμα μας να δείχνει κουρασμένο.

Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε μάσκα ματιών, λίγες ώρες πριν βγείτε. Εγώ είχα φορέσει eye pads, μέσα στο αεροπλάνο στο ταξίδι μου προς Βιέννη. Ήμουν τόσο κουρασμένη από τη δουλειά και τα μάτια μου πραγματικά ήταν ταλαιπωρημένα. Με τη συγκεκριμένη μάσκα, την οποία εφάρμοσα στο αεροπλάνο, όταν προσγειώθηκα, έδειχνα σα να έχω κοιμηθεί ώρες και να είμαι απίστευτα ξεκούραστη.

Μπορείτε λοιπόν να δοκιμάσετε την Estée Lauder - Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask ή οποιαδήποτε άλλα pads έχετε στη διάθεσή σας.

On top εφαρμόστε κρέμα ματιών και αφήστε την υγρασία να απορροφηθεί από την επιδερμίδα σας.

[gallery-716406]

Συνεχίστε με το μακιγιάζ που ταιριάζει στη διάθεση και στο υπόλοιπο στιλ που θέλετε να υιοθετήσετε για αυτή τη νυχτερινή έξοδο.
Have Fun!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.