ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα λάθη που κάνουμε με τη χρήση του αντηλιακού


TSVIGKOU

14 Αυγούστου 2017

4b2f7dde0dc0069dba1b503dfaea4531.jpg

 

  1.  Δεν είμαστε γενναιώδορες με την ποσότητα. Το ότι το αντηλιακό μας έχει υψηλό δείκτη προστασίας, δε σημαίνει ότι ένα πέρασμα είναι αρκετό. Χρειάζεται ανανέωση ανά δύο ώρες τουλάχιστον και μάλιστα πρέπει να εφαρμόζουμε διπλάσια ποσότητα στην πλάτη και το θώρακα, σε σχέση με τα υπόλοιπα μέρη του σώματος.

    [gallery-717069]
     
  2. Φοράμε αντηλιακό μόνο όταν έχει ήλιο. Όταν έχει συννεφιά, δε σημαίνει ότι ο ήλιος δε μας εντοπίζει. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που επιμένουμε ότι η χρήση αντηλιακού πρέπει να γίνεται χειμώνα/καλοκαίρι.

    [gallery-717070]
     
  3. Δεν κοιτάμε ημερομηνία λήξης. Ναι, όπως όλα τα προϊόντα έτσι και το αντηλιακό λήγει και αν λήξει είναι σα να μη φοράμε τίποτα. Με άλλα λόγια δεν προστατευόμαστε από τον ήλιο.
     
  4. Ξεχνάμε να καλύπτουμε βασικά σημεία του σώματος. Flashback σε έρευνα που είχαμε δημοσιεύσει πρόσφατα, όπου ειδικοί μας ενημέρωσαν για βασικά σημεία του σώματος που αμελούμε να εφαρμόσουμε αντηλιακό.
    Διαβάστε εδώ: "Ποιο είναι το σημείο που ξεχνάμε να εφαρμόσουμε αντηλιακό;"

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.