ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς θα χρησιμοποιήσουμε τα καλοκαιρινά προϊόντα...το φθινόπωρο;


TSVIGKOU

21 Αυγούστου 2017

wallace-yolicia-favorites-summer-beauty-products-cosmetics-fashion-bloggers.jpg

Ωστόσο διαβάστε παρακάτω τι άλλες χρήσεις μπορεί να έχουν καλοκαιρινά προϊόντα, έτσι ώστε να τα αξιοποιήσουμε και το φθινόπωρο;

Bronzer: Είναι το ιδανικό ρουζ για κοψίματα. Εφαρμόστε το αυστηρά στα κόκκαλα των ζυγωματικών και δημιουργήστε γωνίες στο πρόσωπο. Το αποτέλεσμα θα είναι σα να έχετε βάλει ρουζ σε καφέ απόχρωση.

[gallery-717267]

Αντηλιακό: Το μεγαλύτερο λάθος είναι να βάλετε στην άκρη το αντηλιακό. Για μία ακόμη φορά υπενθυμίζουμε ότι αντηλιακό φοράμε χειμώνα, καλοκαίρι στα σημεία που είναι εκτεθειμένα στον ήλιο-πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ, χέρια.

Λάδι Σώματος: Τι κι αν το άρωμά του θυμίζει θάλασσα και καλοκαίρι, αναμφισβήτητα το ενυδατικό λαδάκι μπορούμε να το χρησιμοποιούμε και το φθινόπωρο/χειμώνα για να ενυδατώσουμε την επιδερμίδα μας.

[gallery-716988]

Ενυδατική Κρέμα Προσώπου: Αν για το φθινόπωρο/χειμώνα η καλοκαιρινή σας κρέμα δε σας καλύπτει και πλησιάζει η ημερομηνία λήξης, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να ενυδατώνετε άλλα μέρη του σώματος όπως είναι τα χέρια, οι αγκώνες ακόμα και οι φτέρνες. 

Water Spray: Είναι πάντα χρήσιμο για να κάνετε πιο απαλό το μακιγιάζ. Σίγουρα θα τύχει κάποια φορά να είστε παραπάνω από όσο πρέπει γενναιόδωρες με το foundation. Με ένα ψεκασμό με το water spray και ελαφρύ ταμπονάρισμα, η βάση θα γίνει όπως επιθυμείτε.

[gallery-717092]

Καλλυντικά σε Καλοκαιρινές Αποχρώσεις: Αν νομίζετε ότι ένα κραγιόν σε πορτοκαλί απόχρωση ή μία σκιά σε μπεζ της άμμου χρώμα δεν ταιριάζει για το μακιγιάζ της εποχής, κάνετε mix. Δοκιμάστε να φωτήσετε ελαφρώς ένα burgundy κραγιόν, με ελάχιστο πορτοκαλί στο κέντρο και να δώσετε λάμψη σε ένα γκρι smokey look με shimmery σκιά στην εσωτερική κόγχη των ματιών σας.

Ρωτήστε μας ποιο προϊόν πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επόμενες ημέρες που το κρύο θα γίνει πιο αισθητό και το summer mood θα αποτελεί παρελθόν και θα σας πούμε ποιες άλλες χρήσεις μπορεί να έχει!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.