ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι 3 πολύτιμοι σύμμαχοί μας για λαμπερή επιδερμίδα


5 Οκτωβρίου 2017

ragazza-furba-683x1024.jpg

Κυκλοφορούν πολλές και χιλιοειπωμένες συμβουλές για μια λαμπερή επιδερμίδα. Εμείς επιλέξαμε και σας προτείνουμε παρακάτω τις 3 δικές μας αγαπημένες! Οι δύο πρώτες είναι γνωστές, η τρίτη όμως αποτελεί πρόσφατη ανακάλυψη που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας!

Αντηλιακό: Κι εμείς αγαπάμε τον ήλιο και τη μαυρισμένη επιδερμίδα, όμως το αντηλιακό δεν το «διαπραγματευόμαστε», ούτε και τώρα που μπαίνουμε στον χειμώνα!

Ρουτίνα καθαρισμού: Σε όλες μας έχει τύχει να μην έχουμε ένα βράδυ το κουράγιο να ξεβαφτούμε, όμως γνωρίζουμε ότι απαραίτητο για την υγεία της επιδερμίδας μας είναι να την καθαρίζουμε σχολαστικά πριν πέσουμε για ύπνο.

Ταχίνι: το γνωρίζαμε ως εξαιρετική πηγή βιταμινών και σύμμαχο στην ισορροπημένη διατροφή. Αυτό που μάθαμε πρόσφατα επιπλέον είναι ότι η θρεπτική αυτή τροφή, πέρα από την ενέργεια που μας χαρίζει, βοηθά σημαντικά και στην προστασία της επιδερμίδας. Μία μερίδα Μακεδονικό Ταχίνι 30 γραμμάριών μπαίνει στην τσάντα μας και φροντίζει για τον οργανισμό και τη λαμπερή μας επιδερμίδα. Απλό, με Μέλι, με Κακάο, με Πορτοκάλι: 4 γεύσεις που φροντίζουν όλες για εμάς! Δύναμη, ενέργεια και…λάμψη, όλα στο τσεπάκι! Δοκιμάστε το!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.