ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα 4 απαραίτητα στάδια της περιποίησης της επιδερμίδας


TSVIGKOU

1 Νοεμβρίου 2017

a2ec25e4e0ac4995db21b942d67f6d1b.jpg

Το φθινόπωρο και κυρίως το χειμώνα, είναι πραγματικά ο χρόνος που πρέπει να διπλασιάσουμε τις προσπάθειες στην περιποίηση της επιδερμίδας, καθώς ο κρύος, ξηρός καιρός είναι απίστευτα σκληρός στο δέρμα.

Παρακάτω ακολουθούν τέσσερα βασικά βήματα που δεν πρέπει ποτέ να παραλείπουμε:

1. Επενδύστε σε έναν ποιοτικό skin corrector.  Αναζωογονεί το δέρμα μετά την καλοκαιρινή περίοδο, όπου ουσιαστικά έχει εκτεθεί στον ήλιο και έτσι καταπολεμά τον υπερ-χρωματισμό και μειώνει γραμμές και ρυτίδες. Επιπλέον χαρίζει νεανική λάμψη.

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε προϊόντα που προστατεύτουν το δέρμα και κάνουν boost την επιδερμίδα.

[gallery-717740]

2. Χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό. Μην αφήνετε ποτέ την επιδερμίδα χωρίς αντηλιακό! Μπορεί να πιστεύετε ότι το χειμώνα ή το φθινόπωρο, οι ακτίνες του ήλιου δεν είναι τόσο κακές, ωστόσο είναι εξίσου επιζήμιες για το δέρμα.

[gallery-717070]

3. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου. Οποιοδήποτε άλλο καθαριστικό μπορεί να είναι πολύ ισχυρό και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το δέρμα να μην παίρνει το ίδιο επίπεδο ενυδάτωσης τους κρύους μήνες. Επιλέξτε καθαριστικό που δεν θα στεγνώσει το δέρμα σας τόσο πολύ. 

[gallery-717036]

4. Μην ξεχνάτε τα χείλη σας. Τα χείλη είναι μια ευαίσθητη περιοχή που συνήθως παραβλέπεται, αλλά μπορεί να σπάσει και να ξεφλουδίσει καθώς πέφτει η θερμοκρασία. Θυμηθείτε να τα ενυδατώνετε (συχνά!) Με ένα καλό lip balm. 

[gallery-717407]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.