ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς θα αποφύγουμε τις ραγάδες στην κοιλιά;


TSVIGKOU

10 Μαρτίου 2018

freestocks-org-71789-unsplash.jpg

Μετά από 7 παιδιά, στα 43 της η Jessica διατηρεί τη σιλουέτα της αψεγάδιαστη

 

 
Οι ραγάδες είναι ένα θέμα που απασχολεί αρκετές γυναίκες. Η εμφάνισή τους έχει να κάνει με την ελαστικότητα του δέρματος, γι αυτό κάποιες γυναίκες εμφανίζουν και κάποιες όχι. Ωστόσο υπάρχουν κάποια tips που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αποφύγετε την εμφάνισή τους, κατά την εγκυμοσύνη σας.
 
Σωστή διατροφή και κατανάλωση νερού
Είναι πολύ σημαντικό να πάρετε σταδιακά τα κιλά και όχι απότομα, καθώς επίσης να μην πάρετε πολλά κιλά. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ακολουθείτε μία υγιεινή διατροφή, κατόπιν επικοινωνίας και με το γυναικολόγο σας. Επιπλέον η κατανάλωση νερού είναι αρκετά σημαντική, καθώς το ενυδατωμένο σώμα συνεπάγεται με υγιές δέρμα και έτσι οι πιθανότητες να εμφανίσετε ραγάδες μειώνονται.
 
Ενυδάτωση σώματος με κρέμα ή λάδι
Αν δεν το κάνατε μέχρι τώρα, σε αυτή τη φάση της ζωής σας θα πρέπει να νοιάζεστε για την ενυδάτωση. Ιδανικά πρωί και βράδυ θα πρέπει να ενυδατώνετε το σώμα σας και ιδιαίτερα σημεία όπως είναι τα πλαϊνά και το κάτω μέρος της κοιλιάς, αλλά και τα μπράτσα και το στήθος.
 
[gallery-716988]

Η φροντίδα δε σταματά μετά τη γέννηση του μωρού
Καλό είναι να ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές και μετά η γέννηση το μωρού σας. Προσέχετε τη διατροφή σας, πίνετε νερό και ενυδατώνετε το σώμα σας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσετε απότομα τα κιλά, καθώς αυτή είναι μία ακόμη αιτία να εμφανίσετε ξανά ραγάδες. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.