ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Σταμάτησα να τρώω αλάτι και είδα μεγάλες αλλαγές στο δέρμα μου


TSVIGKOU

13 Μαρτίου 2018

mc-jefferson-agloro-186549-unsplash.jpg

Για λόγους διατροφής εδώ και μία εβδομάδα έχω ελαττώσει αρκετά την κατανάλωση αλατιού. Όχι μόνο προσθέτω ελάχιστο στα φαγητά που μαγειρεύω, επιπλέον το ζητάω και στα διάφορα μέρη που επισκέπτομαι για φαγητό, ενώ αποφεύγω και τρόφιμα που είναι πλούσια σε περιεκτικότητα αλατιού.

4 σημάδια ότι πρέπει να ελαττώσετε το αλάτι

Σήμερα λοιπόν θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις αλλαγές που έχω δει να συμβαίνουν στο δέρμα μου. Αρχικά έχω ξεπρηστεί αρκετά και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα και στο πρόσωπό μου. Όπως γνωρίζετε ήδη άλλωστε το αλάτι κάνει κατακράτηση υγρών. Εκτός από αυτό όμως έχω δει να μειώνονται ορατά οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από την περιοχή των ματιών μου. Πιστέψτε με δεν άλλαξα κάτι στις skincare συνήθειες, ούτε ακολούθησα κάποια νέα θεραπεία που κάνει θαύματα. Αυτές οι αλλαγές όπως με ενημέρωσε και η διατροφολόγος μου έρχονται από τη μείωση της κατανάλωσης αλατιού. 

Δε χρειάζεται να το αποβάλλετε εντελώς από τη ζωή σας, προσπαθήστε απλά να το ελαττώσετε. Προσωπικά στα φαγητά μου πλέον χρησιμοποιώ άλλα μπαχαρικά όπως πιπέρι, κουρκουμά αλλά και τριμμένο τζίντζερ και πραγματικά είναι εξίσου νόστιμα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.