ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πού, πώς και πόσο αντηλιακό πρέπει να εφαρμόζουμε;


TSVIGKOU

13 Μαρτίου 2018

pete-bellis-236536-unsplash.jpg

Επειδή τις τελευταίες ημέρες λαμβάνω πολλές ερωτήσεις από εσάς σχετικά με τη χρήση αντηλιακού, αποφάσισα να συνοψίσω σε ένα άρθρο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το συγκεκριμένο προϊόν.

Δεδομένου ότι ακόμα δε φοράμε κοντά σορτς και φούστες, ούτε πηγαίνουμε στην παραλία για μπάνιο, χρειαζόμαστε μόνο αντηλιακό προσώπου, το οποίο εφαρμόζουμε με ανάλογες ανοδικές κινήσεις όπως απλώνουμε την ενυδατική μας σε πρόσωπο, λαιμό αλλά και ντεκολτέ. Δεν ξεχνάμε να απλώσουμε μια μικρή ποσότητα και στο αυτί μας, το οποίο είναι εκτεθειμένο, ιδαιίτερα όταν σηκώνουμε ψηλά τα μαλλιά μας. Όσο για την ποσότητα, δε χρειάζονται υπερβολές, ένα μόνο click από το απλικατέρ που αναλογεί σε μέγεθος προϊόντος ίδιο με αυτό ενός φουντουκιού αρκεί για να καλύψουμε τα παραπάνω σημεία. Αν σας φαίνεται λίγο, μπορείτε να προσθέσετε άλλο μισό περίπου.

[gallery-718259]

Στη συνέχεια φροντίζουμε και τα χέρια μας, από τα δάχτυλα, μέχρι τους ώμους. Το ίδιο ισχύει και για τα πόδια, τις ημέρες που επιλέγουμε να φοράμε ανοιχτό παπούτσι. Και πάλι χρειαζόμαστε μία δόση για την κάλυψη κάθε άκρου και εφαρμόζουμε το προϊόν με ανοδικές κινήσεις.

Αν κάποοι από εσάς αποφασίσετε να φορέσετε το μαγιό σας και να πάτε στην παραλία, φροντίστε να καλύψετε όλο το σώμα σας με αντηλιακό και να το ανανεώνετε ανά δύο περίπου ώρες.

Η εφαρμογή του αντηλιακού πρέπει να είναι καθημερινή το καλοκαίρι, σε όλο το σώμα αλλά και το χειμώνα στο πρόσωπο. Ο ήλιος όχι μόνο καλό δεν κάνει στο δέρμα μας και τα αποτελέσματά του, τα βρίσκουμε μπροστά μας, μετά από κάποια χρόνια. Προστατευόμαστε τώρα λοιπόν και απολαμβάνουμε τα οφέλη στο μέλλον.

Extra Tips

  1. Δεν ξεχνάμε την αντηλιακή προστασία των παιδιών
  2. Επιλέγουμε προϊόντα για πρόσωπα και σώμα με minimum δείκτη SPF30
  3. Αν είμαστε εκτεθειμένοι για ώρες στον ήλιο, πρέπει να ανανεώνουμε το προϊόν ανά δύο περίπου ώρες
  4. Πριν χρησιμοποιήσουμε το περσινό αντηλιακό, βεβαιωνόμαστε στην πλαϊνή ή την κάτω όψη του ότι δεν έχει λήξει
  5. Η αντηλιακή προστασία αφορά τόσο τις γυναίκες, όσο και τους άνδρες

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.