ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Έβαλα λεμόνι και σόδα στο πρόσωπό μου και αυτό ήταν το αποτέλεσμα


TSVIGKOU

10 Απριλίου 2018

daniel-spase-548428-unsplash.jpg

Ακολούθησα λοιπόν μία facial συνταγή που προτιμούν αρκετές οι γυναίκες και όπως μου είπε χαρακτηριστικά μία συνάδελφος που την κάνει συχνά, είναι καλύτερη και από χημικό peeling.

Τι έκανα λοιπόν;

Πήρα το χυμό από ένα λεμόνι και τον άπλωσα σε καθαρό πρόσωπο. Στη συνέχεια έβαλα μαγειρική σόδα, μέσα στις στημένες λεμονόκουπες και έκανα ελαφριά απολέπιση, κάνοντας απαλό μασάζ και κυκλικές κινήσεις. Μόλις ξέπλυνα το πρόσωπό μου με χλιαρό νερό, παρατήρησα ότι έδειχνε πιο καθαρό, πιο λαμπερό. Η υφή του ήταν πιο απαλή, ενώ ένιωθα και εγώ η ίδια πιο όμορφα με το πρόσωπό μου. 

Είναι σημαντικό να σας πω ότι τη συγκεκριμένη συνταγή την έκανα βράδυ και το ίδιο θα πρέπει να κάνετε κι εσείς, καθώς μετά το λεμόνι πρέπει να αποφεύγετε  την έκθεσή σας στον ήλιο. 
Επίσης στη συνέχεια εφάρμοσα κανονικά το serum και την ενυδατική μου. Το πρωί, όταν ξύπνησα η επιδερμίδα μου ήταν εμφανώς πιο λαμπερή, ενώ έδειχνε σα να είχα κάνει ένα σχολαστικό peeling, από ειδικό.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρω ότι η συγκεκριμένη συνταγή πρέπει να αποφεύγετε από όσες έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα, ακμή ή αλλεργία σε κάποιο από τα δύο συστατικά. 
Όταν δοκιμάζετε DIY συνταγές, σε οποιοδήποτε ανεπιθύμητο σύμπτωμα θα πρέπει να πλένετε καλά το πρόσωπό σας και αν επιμένει ή είναι έντονο θα πρέπει να επικοινωνείτε με το δερματολόγο σας.

 

Αν δε σας αρέσουν οι DIY συνταγές, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα scrub προσώπου που ακολουθούν:

[gallery-717798]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.