ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σας


TSVIGKOU

21 Μαΐου 2018

guilherme-stecanella-587579-unsplash.jpg

Στην πόλη για παράδειγμα, το δέρμα απειλείται από την ακτινοβολία UV και τη ρύπανση. Μικροσωματίδια, διοξείδιο του αζώτου (εξατμίσεις), μονοξείδιο του άνθρακα (κάπνισμα), πτητικές οργανικές ενώσεις (βενζίνη, χρώματα), όζον είναι ορισμένα στοιχεία που βλάπτουν την υγεία, τη νεανικότητα της όψης της επιδερμίδας μας.

Και οι συνέπειες είναι ορατές:

  • Πρόωρη γήρανση του δέρματος : ρυτίδες, μικρές γραμμές, χαλάρωση του δέρματος
  • Γκρίζο χρώμα στο δέρμα, καφέ κηλίδες
  • Αλλοίωση της ποιότητας του δέρματος: σμήγμα, διεσταλμένοι πόροι, ατέλειες
  • Πιο ευαίσθητο και αφυδατωμένο δέρμα: τράβηγμα, κοκκινίλες

Το "Antipollution mist της Aqua Urban" της Galénic είναι το προϊόν που δρα ενάντια σε όλους τους παράγοντες που βάλλουν την υγεία του δέρματος.


Όπως είπε χαρακτηριστικά ο δημιουργός "Ήθελα να δημιουργήσω μια collection ειδικά σχεδιασμένη για τις γυναίκες της πόλης. Φροντίδες υψηλής προστασίας κατά της ρύπανσης και της ακτινοβολίας UV, σύμμαχοι ομορφιάς και νεότητας. Αλλά με μια σύνθεση εξαιρετικής φινέτσας στο δέρμα, χωρίς να αφήνει ίχνη και χωρίς λιπαρότητα."

Με μια απλή κίνηση, αυτό το πολύ φίνο και δροσερό "Antipollution mist της Aqua Urban" της Galénic φορτίζει το δέρμα με άμυνα κατά της ρύπανσης, ενώ παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Είναι ο καθημερινός σύμμαχος νεότητας και ομορφιάς.

Διαθέτει εξαιρετικά φίνα σύνθεση, δεν κολλάει και δεν μουλιάζει και προσφέρει ένα ΑΟΡΑΤΟ τελείωμα στο δέρμα. Είναι ιδανικό ακόμα και για εφαρμογή πάνω από το μακιγιάζ, κάθε στιγμή της ημέρας. Ψεκάστε το τη στιγμή που θέλετε μία ανανεώση, μία αίσθηση φρεσκάδας, ένα boost ενυδάτωσης στο πρόσωπό σας.

Να το έχετε μέσα στην τσάντα σας-διαθέτει ιδανική, πρακτική συσκευασία- και να το χρησιμοποιείτε κάθε στιγμή της ημέρας. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε τα μάτια και να το ψεκάσετε σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ κρατώντας το φιαλίδιο σε απόσταση 20 εκατοστών. Αφήστε το να στεγνώσει φυσικά, έτσι ώστε η υγρασία να απορροφηθεί από το δέρμα σας. Διαθέτει τέλειο άρωμα, αφού στην καρδιά του κρύβεται ένα απαλό πέπλο παιώνιας, μανόλιας και γιασεμιού, που αναδεικνύεται από τις πιο έντονες νότες musc και ξύλου κασμίρ.

ΤΟ ANTIPOLLUTION MIST ΤΗΣ AQUA URBAN ΕΙΝΑΙ ΤΟ MUST-HAVE ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ & ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΣΑΣ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.