ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το μυστικό της Halle Berry για να δείχνει 10 χρόνια νεότερη


CHRYSAD

23 Οκτωβρίου 2018

abaca_573454_002.jpg

Η Halle Berry είναι από εκείνες τις γυναίκες που ο χρόνος δεν δείχνει να τις αγγίζει. Σήμερα, στα 52 της χρόνια, θα μπορούσε άνετα να παίξει ρόλους νεαρότερων γυναικών και να πείσει τους πάντες. Η αλαβάστρινη επιδερμίδα και το καλογυμνασμένο της σώμα είναι ζηλευτά και εμείς δεν μπορούμε παρά να αναρωτιόμαστε πώς τα έχει καταφέρει.

«Πιστεύω πως η γυμναστική βοηθάει το δέρμα να είναι υγιές και επηρεάζει όχι μόνο το πώς νιώθεις, αλλά και το πώς δείχνεις. Αερόβια, αερόβια και ξανά αερόβια γυμναστική. Η πιο έντονη κυκλοφορία του αίματος κάνει καλό στην επιδερμίδα. Όταν ιδρώνουμε τα μάγουλα γίνονται από μόνα τους κόκκινα» αποκάλυψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως εκείνη έχει δει διαφορά στο πρόσωπό της μέσα στα χρόνια.

Με αυτές τις μάσκες ματιών κανείς δεν θα ξέρει ότι ξενυχτήσατε

Τα λόγια της μάλιστα επιβεβαιώνουν έρευνες που έδειξαν πως σε όσους κάνουν 30 με 40 λεπτά γυμναστική πέντε μέρες την εβδομάδα, τα σημάδια γήρανσης ήταν αντίστοιχα με εκείνους που ήταν 10 χρόνια νεότεροι.

Το συμπέρασμα; Γραφτείτε asap στο γυμναστήριο της γειτονιάς σας.

Διεσταλμένοι πόροι; Όχι πια, με τη βοήθεια αυτών των προϊόντων

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.