ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι top 7 κρέμες ματιών που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στο βλέμμα σας


Ελένη Τσούτση

4 Φεβρουαρίου 2019

wang_bwawd1819_25.jpg

Η περιοχή των ματιών είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου και για αυτό το λόγο πρέπει να τη προσέχουμε και να τη φροντίζουμε λίγο παραπάνω. Η κατάλληλη κρέμα ματιών ανάλογα με τις ανάγκες μας, δηλαδή εαν έχουμε μαύρους κύκλους ή ξηρότητα θα δώσει ζωντάνια σε όλο το βλέμμα. Πολλές γυναίκες τη θεωρούν ένα περιττό βήμα για τη περιποίησή τους, αλλά η αλήθεια είναι ότι η συστηματική εφαρμογή της κρέμας ματιών θα κάνει στη κυριολεξία θαύματα. Εάν δεν έχετε βάλει στη καθημερινότητα σας ακόμη τη κρέμα ματιών τότε σκεφτείτε πόσο λεπτό και ευαίσθητο είναι το δέρμα κάτω από τα μάτια σας και θα αλλάξετε γνώμη.

Η κρέμα ματιών διαθέτει πολλά οφέλη, όπως η σύσφιξη, η καταπολέμηση των ρυτίδων, η ενυδάτωση, η φωτεινότητα, η μείωση των μαύρων κύκλων κτλ. Αυτό που κάνει την κρέμα ματιών το απόλυτο beauty item του νεσεσέρ σας είναι ότι σβήνει τα σημάδια κούρασης.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις top 7 κρέμες ματιών για να πάρετε ιδέες και φυσικά εάν δεν έχετε υιοθετήσει αυτό το βήμα στη ρουτίνα σας, να σας εμπνεύσουμε να αρχίσετε!

Δείτε ακόμη:

Oι καλύτερες μάσκες προσώπου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.