ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Tα beauty tips που χρησιμοποιεί η Eva Longoria για να δείχνει νεότερη


Ελένη Τσούτση

8 Φεβρουαρίου 2019

evalongoria.jpg

Η αγαπημένη ηθοποιός Eva Longoria ξεχωρίζει τόσο για το ταπεραμέντο της αλλά και για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. H 43χρονη ηθοποιός φαίνεται 10 χρόνια νεότερη και όπως αποκαλύπτει η ίδια ακολουθεί πιστά κάποιες συνήθειες που βοηθούν το δέρμα της να δείχνει νεανικό και φρέσκο.

Ποιες είναι αυτές;

Η ίδια από πολύ μικρή ηλικία φρόντιζε την επιδερμίδα της και μάλιστα η μητέρα της όπως αναφέρει της έλεγε:«Μην ξεχνάς να φοράς αντηλιακό γιατί αυτό που προσφέρεις στο δέρμα σου στα 20, θα έχεις στα 40 σου». Έτσι, η ίδια δεν αμελεί να φοράει αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας όλο το χρόνο.

Επιπλέον, είναι λάτρης του natural makeup look και όπως επισημαίνει σε συνέντευξή της: «Αν δεν έχετε μια σωστά περιποιημένη επιδερμίδα, το έντονο μακιγιάζ θα σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες. Όταν πρόκειται για μακιγιάζ, δεν κάνω υπερβολές. Όσο περισσότερη πούδρα βάζετε στις λεπτές γραμμές, τόσο περισσότερο θα φαίνονται. Μου αρέσει η φυσική βάση και να έχω την αίσθηση ότι το δέρμα μου αναπνέει».

Bioderma Photoderm Spot Cream SPF50

Δείτε ακόμη:

5 compact πούδρες για άψογη επιδερμίδα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.