ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 τυχερές κέρδισαν την κρέμα νυκτός και το micellar water από την σειρά skincare Inglot Lab


7 Μαρτίου 2019

inglot-night.jpg

O διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε, σας ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη συμμετοχή σας!

Οι τυχερές νικήτριες είναι:

Ευαγγέλια Λαγκαδινού

Πολυξένη Μακοπούλου

Θεολογία Σπύρου

Ευμορφία Κατσικά

Αγγελική Αυγουστή

Ποια γυναίκα δε θα ήθελε δυο προϊόντα απαραίτητα για τη βραδινή της ρουτίνα που θα κάνουν την επιδερμίδα της πιο λαμπερή από ποτέ; Φυσικά όλες! H Inglot λοιπόν σε συνεργασία με το #jennygr γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα το πόσο σημαντική είναι η περιποίηση του προσώπου για κάθε γυναίκα κάνουν δώρο σε 5 τυχερές την κρέμα νυκτός Intense Night Recovery και το Micellar Water από την υπέροχη σειρά Inglot Lab.

Τα προϊόντα της σειράς Inglot Lab:

Η φροντίδα και η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι ταυτόσημα με την φιλοσοφία της Inglot Lab. Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή αποτελείται από: την κρέμα ημέρας που απευθύνεται τόσο σε κανονικά όσο και λιπαρά δέρματα, το serum που συνδυάζεται υπέροχα με τη κρέμα προσώπου είτε για την πρωινή περιποίηση είτε για τη βραδινή – αυτό όμως που ξεχωρίζει είναι τα λαδάκια της σειράς που μοναδικό στόχο έχουν να κάνουν την επιδερμίδα πιο μεταξένια από ποτέ.

Ακόμη, η σειρά Inglot Lab συμπληρώνεται από την κρέμα που είναι αφιερωμένη στη βραδινή ρουτίνα και φροντίζει για τη νεανική όψη της επιδερμίδας. Τέλος, το νερό Micellar από την Inglot είναι εκείνο που θα φροντίσει για τον καθαρισμό, την τόνωση αλλά και την αφαίρεση του μακιγιάζ.

Tώρα μπορείτε να το κάνετε δικά σας δυο προϊόντα από την ολοκληρωμένη σειρά skincare της Inglot Lab, την κρέμα νυκτός Intense Night Recovery και το Micellar Water με τον πιο εύκολο τρόπο. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε δυο μοναδικά προϊόντα για την βραδινή σας ρουτίνα.

Όροι Συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας Χυτήρογλου BWC Α.Ε οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από 7/3/2019 και ώρα 17:00 έως τις 18/3/2019 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr στη 19/3/1019 και ώρα 13:00. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά από την εταιρεία Koolworks ΑΕ και καλείται να στείλει επιβεβαιωτική απάντηση αποδοχής του δώρου του εντός 24 ωρών. Σε περίπτωση μη επιβεβαίωσης, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ηλεκτρονική κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ όπως επεξεργαστεί ή/και διαβιβάσει τα προσωπικά στοιχεία τους στην συνδιοργανώτρια Χυτήρογλου BWC Α.Ε για προώθηση ενημερωτικού υλικού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.