ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα μυστικά tips ομορφιάς της Miranda Kerr για λαμπερό δέρμα


Ελένη Τσούτση

3 Μαΐου 2019

abaca_584000_044.jpg

H Miranda Kerr είναι αναμφίβολα μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του Hollywood που ξεχωρίζει - μεταξύ άλλων- για την λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και η αλήθεια είναι ότι μας έχει εντυπωσιάσει. Ποια είναι όμως, τα μυστικά της skincare ρουτίνας της;

Η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξη «Λατρεύω πραγματικά να πηγαίνω στη σάουνα για να κάνω detox» και είναι γνωστό ότι η σάουνα μαλακώνει- ανοίγει τους πόρους και τους καθαρίζει από τα νεκρά κύτταρα που τους φράζουν. Φυσικά δεν μένει μόνο στην σάουνα, το μοντέλο κάνει απολέπιση από την κορυφή μέχρι τα νύχια. «Είμαι μεγάλη fan του body brushing και ιδιαίτερα του dry body brushing (βούρτσισμα σε στεγνό δέρμα)» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ίδια συνέντευξη και συνεχίζει «Βουρτσίζω την επιδερμίδα μου κάθε πρωί με θρησκευτική ευλάβεια. Τονώνει το λεμφικό σύστημα. Αποτοξινώνει το σώμα.»

Ακόμη κάτι που κάνει για να διατηρεί το δέρμα της λαμπερό είναι οι μάσκες με άργιλο καθώς όπως έχει δηλώσει λειτουργεί πολύ καλά στο δικό της τύπο επιδερμίδας.

L’Oréal Skin Expert Pure Clay Glow Mask

Είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα ευκαλύπτου, γνωστός για τις καθαριστικές του ιδιότητες. Η κρεμώδης υφή ενεργεί βαθιά μέσα στους πόρους, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και με ματ εμφάνιση.

Δείτε ακόμη:

H πρώτη εμφάνιση της Miranda Kerr μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.