ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Γιατί η επιδερμίδα σας χρειάζεται after sun;


Ελένη Τσούτση

19 Ιουλίου 2019

max-libertine-smpagwsniho-unsplash.jpg

Η έκθεση στον ήλιο προϋποθέτει ότι έχουμε λάβει και τα κατάλληλα μέτρα και αυτό είναι κάτι που όλοι γνωρίζουμε. Μπορεί να ξέρουμε πώς θα προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας από τον ήλιο αλλά δεν έχουμε κάνει focus στο πως μπορούμε να την φροντίζουμε μετά τον ήλιο.

Τα after sun είναι τα προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν την επιδερμίδα να παραμείνει ενυδατωμένη, ελαστική και απαλή. Κάναμε λοιπόν μια αναζήτηση και συγκεντρώσαμε τα 5 καλυτέρα after sun που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φέτος το καλοκαίρι για να χαρίσετε στο δέρμα σας την ενυδάτωση που χρειάζεται.

Τι συμβαίνει στο δέρμα μετά από την ηλιοθεραπεία;

Όταν εκτίθεστε στον ήλιο, οι υπεριώδεις ακτίνες «επιτίθενται» στην επιδερμίδα σας με αποτέλεσμα μετά από πολλές ώρες ηλιοθεραπεία; οι άμυνες της να αποδυναμώνονται. Αυτό σημαίνει ότι το προστατευτικό film λεπταίνει, οι ελεύθερες ρίζες πολλαπλασιάζονται, ενώ το δέρμα αποκτά θαμπή όψη χάνοντας κάθε ίχνος ελαστικότητας και απαλότητας.

Γιατί η επιδερμίδα σας χρειάζεται after sun;
Τα after sun έχουν στη σύνθεσή τους συστατικά που συμβάλλουν στη φυσική αποκατάσταση της επιδερμίδας. όπως οι βιταμίνες C, Ε και η αλόη βέρα, ενώ η υφή τους είναι δροσερή και αναζωογονητική!

Vichy Ideal Soleil After Sun

Frezyderm After Sun Mousse

Nivea After Sun Lotion

Δείτε ακόμη:

Τα καλύτερα αντηλιακά με χρώμα που θα σας χαρίσουν την τέλεια κάλυψη [nid:358473]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.