ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτά είναι τα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να βάζουμε στο ψυγείο


Ελένη Τσούτση

2 Αυγούστου 2019

Αυτά είναι τα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να βάζουμε στο ψυγείο

Μια από τις πιο γνωστές skincare συνήθειες της Victoria Beckham είναι να χρησιμοποιεί χαμηλές θερμοκρασίες την skincare routine της. Είναι αρκετά σημαντικό προϊόντα όπως mists, toner και κρέμες ματιών να διατηρούνται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Με αυτό τον τρόπο βοηθάμε στην εξομάλυνση των ρυτίδων, ενώ μειώνουμε το πρήξιμο. Τελευτία μάλιστα κυκλοφόρησαν στο Instagram και ειδικά σχεδιασμένα ψυγεία για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Μάθετε παρακάτω ποια προϊόντα ομορφιάς μπορείτε να βάλετε στο ψυγείο σας:


1.    Προϊόντα με ενεργά συστατικά
Τα προϊόντα με ενεργά συστατικά όπως η ρετινόλη, το υπεροξείδιο του βενζοϋλίου ή η βιταμίνη C, δεν πρέπει να αποθηκεύονται σε ζεστούς χώρους, όπως είναι το μπάνιο που δημιουργούνται υδρατμοί ή σημεία κοντά σε παράθυρο που περνάει ο ήλιος. Τα προϊόντα με ενεργά συστατικά έχουν ημερομηνίες λήξης και αυτό σημαίνει ότι το δραστικό συστατικό καθίσταται ανενεργό. Η θερμότητα και το φως μπορούν να επιταχύνουν τη λήξη εξασθενίζοντας το ενεργό συστατικό με την πάροδο του χρόνου.


2.    Βερνίκι νυχιών
Κρατώντας το βερνίκι νυχιών στο ψυγείο το βοηθάτε να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του, επίσης το προστατεύετε από τον αποχρωματισμό που προκαλεί ο ήλιος.
Extra Tip: Όταν θέλετε να κάνετε mani ή pedi, αφαιρέστε το βερνίκι από το ψυγείο και δώστε του λίγα λεπτά για να πιάσει τη θερμοκρασία δωματίου. Ίσως χρειαστεί να το ανακινήσετε επιπλέον.


3.    Λιωμένο κραγιόν
Όλες το έχουμε βιώσει. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το αγαπημένο κραγιόν ή το lip balm που λιώνει. Τοποθετήστε το στο ψυγείο για λίγες ώρες για να στερεοποιηθεί. Όταν το βγάλετε, δώστε του λίγα λεπτά πριν το χρησιμοποιήσετε. Με καθαρά δάχτυλα ή μια μικρή σπάτουλα καλλυντικών προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα χρησιμοποιήσιμο σχήμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.