ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H beauty editor του #jennygr αποφάσισε να κάνει τρεις τέλειες συνήθειές της ακόμη τελειότερες


Ελένη Τσούτση

10 Οκτωβρίου 2019

H beauty editor του #jennygr αποφάσισε να κάνει τρεις τέλειες συνήθειές της ακόμη τελειότερες

Η νέα σεζόν είναι η τέλεια αφορμή για να υιοθετήσουμε νέες συνήθειες που θα κάνουν την καθημερινότητά μας ακόμη καλύτερη. Η λέξη ανανέωση είναι άμεσα συνδεδεμένη με το φθινόπωρο αφού μετά τις διακοπές οι περισσότερες κάνουμε ένα mini restart στα πράγματα γύρω μας – από τη διακόσμηση του σπιτιού μας, τη διατροφή μέχρι την περιποίηση της επιδερμίδας. Όλα θέλουν φρεσκάρισμα και οφείλουμε να κάνουμε εκείνες τις μικρές αλλαγές – κλειδιά που θα μας γεμίσουν χαρά και ενέργεια.

Επέλεξα λοιπόν να κάνω update στις τρεις αγαπημένες μου συνήθειες αφού πάντα οι αλλαγές μας κάνουν να προσφέρουμε το καλύτερο στον εαυτό μας.

Η cozy γωνιά του σπιτιού μου

Η πρώτη αλλαγή που έκανα ήταν να διακοσμήσω τo αγαπημένο σημείο του σπιτιού μου, που δεν είναι άλλη από την cozy γωνιά που διαβάζω και χαλαρώνω μετά από μια έντονη ημέρα στο γραφείο.

jenny.gr

Έβαλα δυο φυτά που μου φτιάχνουν τη διάθεση όταν τα βλέπω, πολύχρωμα μαξιλάρια για να νιώθω πιο άνετη και φυσικά πρόσθεσα σε μια ψάθινη τσάντα και μέσα έβαλα τα βιβλία που με εμπνέουν και ανατρέχουν κατά καιρούς για να πάρω ιδέες.

jenny.gr
jenny.gr

Μπροστά από την πολυθρόνα μου τοποθέτησα ένα λευκό τραπέζι θέλοντας να δημιουργήσω το πιο cute coffee table για τα φθινοπωρινά πρωινά μου.

jenny.gr

Η περιποίηση της επιδερμίδας μου

Αφού τελειοποίησα την αγαπημένη μου γωνιά, σειρά έχει η φροντίδα της επιδερμίδας μου που μετά τις διακοπές και την έκθεση στον ήλιο χρειάζεται σίγουρα ενυδάτωση και extra φροντίδα. Το τελευταίο διάστημα έχω κάνει focus στην skincare routine μου και αναζητώ συνέχεια τα τέλεια προϊόντα που θα της χαρίσουν τόνωση, σφριγηλότητα αλλά παράλληλα θα την προστατέψουν και από τις πρώτες ρυτίδες καθώς τα 30 είναι πολύ κοντά πλέον και η πρόληψη είναι το Α και το Ω στην περιποίηση.

jenny.gr

Έπρεπε λοιπόν να αναβαθμίσω την περιποίηση του προσώπου μου κάνοντας μια κίνηση ματ. Ποια ήταν αυτή; Συνδύασα την ενυδατική κρέμα της Frezyderm με το κατάλληλο Cream Booster, για να ενισχύσω τη δράση της ώστε να έχω ένα ακόμα τελειότερο αποτέλεσμα. Άρχισα να χρησιμοποιώ καθημερινά την Moisturizing 24h Cream σε συνδυασμό πάντα με το Hyaluronic Acid Cream Booster ώστε να αντιμετωπίσω τα σημάδια αφυδάτωσης και να νιώσω την επιδερμίδα μου και πάλι βαθιά ενυδατωμένη.

jenny.gr

Ο συνδυασμός των δυο προϊόντων είναι μαγικός αφού χαρίζει στην επιδερμίδα ενυδάτωση και συμβάλλει δραστικά στη μείωση των πρώτων ρυτίδων που παρατηρώ στο πρόσωπό μου όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Ακόμη, η επιστροφή στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης κάνει το πρόσωπο μου πιο αφυδατωμένο αλλά η εφαρμογή αυτών των δυο προϊόντων αναζωογονεί την επιδερμίδα μου σημαντικά.

Τα βήματα που ακολουθώ είναι τα εξής:

#Step 1

Εφαρμόζω σε καθαρό δέρμα το Hyaluronic Acid Cream Booster με απαλές κινήσεις σε όλο το πρόσωπό μου. Το συγκεκριμένο booster είναι εμπλουτισμένο με βιοενεργό υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αριστοποιώντας την κυκλοφορία του νερού σε κυτταρικό επίπεδο.

jenny.gr
jenny.gr

# Step 2

Έπειτα, εφαρμόζω στα ίδια σημεία με απαλές κινήσεις την κρέμα προσώπου, Moisturizing 24h Cream που είναι εμπλουτισμένη με φυτικά εκχυλίσματα και κεραμίδια για παρατεταμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας και ενίσχυση του κολλαγόνου και της ζωτικότητας του δέρματος.

jenny.gr
jenny.gr

Αυτά τα δυο steps είναι αρκετά για να αποκτήσετε και εσείς μια ενυδατωμένη, λαμπερή επιδερμίδα. Η Frezyderm έχει φροντίσει να κάνει την ρουτίνα ομορφιάς όλων των γυναικών τελειότερη αφού η συγκεκριμένη σειρά μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες της επιδερμίδας κάθε ηλικίας.

jenny.gr

Επιλέξτε την κατάλληλη ενυδατική κρέμα της Frezyderm  με το αντίστοιχο Cream Booster, για να ενισχύσετε τη δράση της και να αποκτήσετε ένα ακόμα τελειότερο αποτέλεσμα βάσει των μοναδικών αναγκών της επιδερμίδας σας.

Κεφάλαιο ενυδάτωση: Check.

Το αγαπημένο μου πιάτο ζυμαρικών

Μια άλλη μου συνήθεια που ήθελε και αυτή μια αναβάθμιση για τη νέα σεζόν, είναι το αγαπημένο μου πιάτο ζυμαρικών. Λατρεύω τα ζυμαρικά και δεν σταματώ να αναζητώ τις πιο λαχταριστές σάλτσες που θα απογειώσουν τη γεύση τους και θα τα κάνουν τελειότερα.

jenny.gr

Από τις διακοπές μου λοιπόν στη Κρήτη επέστρεψα με αρκετά βαζάκια με λιαστές ντομάτες και σκέφτηκα ότι θα ταίριαζαν υπέροχα με την κλασική σάλτσα ντομάτας που κάνω σχεδόν 2 φορές την εβδομάδα  (είχα τόσο δίκιο!).

jenny.gr

Plus, ότι οι λιαστές ντομάτες εφοδιάζουν τον οργανισμό με βιταμίνες Κ που ενισχύουν την ελαστικότητα δέρματος ενώ παράλληλα βοηθούν στη μείωση ρυτίδων. Δεν ξέρω αν είμαι καλή στη μαγειρική αυτό που ξέρω όμως είναι ότι τα ζυμαρικά μου έγιναν ακόμη πιο τέλεια!

jenny.gr

Όλες τις παραπάνω συνήθειες σίγουρα θα τις ακολουθώ όλο το φθινόπωρο και θα νιώθω ακόμη πιο χαρούμενη με την καθημερινότητα μου αφού σημασία έχει να βρίσκουμε εκείνα τα μικρά πράγματα γύρω μας που μας κάνουν όλες τις στιγμές μας ξεχωριστές.

Φωτογραφίες: Μίνα Ρήγα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.