ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε στην περιποίηση της επιδερμίδας μας


Ελένη Τσούτση

16 Οκτωβρίου 2019

Τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε στην περιποίηση της επιδερμίδας μας

Η επιδερμίδα χρειάζεται περιποίηση πρωί και βράδυ. Όσο κουρασμένες και να είστε μην παραλείπετε την εντατική φροντίδα του προσώπου σας. Δεν αρκεί η εφαρμογή κάποιου προϊόντος. Υπάρχουν πολλά λάθη που συχνά κάνουν οι περισσότερες γυναίκες και φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα στην υγιεινή της επιδερμίδας.

jenny.gr

1. Να κοιμάστε χωρίς να έχετε κάνει ντεμακιγιάζ

Τη νύχτα, το δέρμα σας μεταβαίνει στη λειτουργία συντήρησης, δημιουργώντας υγιή κύτταρα, αναζωογονώντας τα επίπεδα κολλαγόνου. Αν λοιπόν δεν κάνετε ντεμακιγιάζ τότε γίνεται όλο και πιο δύσκολο για το δέρμα σας να αναπνεύσει και να καταπολεμήσει όλη τη «βρωμιά» από το περιβάλλον. 

 

2. Ακολουθήστε τα βήματα του διπλού καθαρισμού

Οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζουν ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να αφαιρούν το μακιγιάζ πριν κοιμηθούν. Αλλά αρκετές δε γνωρίζουν πόσο καλό κάνει ο διπλός καθαρισμός. Ο διπλός καθαρισμός είναι μια ρουτίνα δύο σταδίων. Χρησιμοποιείστε πρώτα ένα απλό προϊόν ντεμακιγιάζ για να απομακρύνει τη βρωμιά και στη συνέχεια ένα καθαριστικό προσώπου για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Αυτή η διαδικασία θα κάνει τη διαφορά και θα ακτινοβολεί το δέρμα σας.

3. Μην χρησιμοποιείτε την ίδια μαξιλαροθήκη για μεγάλο χρονικό διάστημα

Ακόμα κι αν πλένετε τα μαλλιά σας και καθαρίζετε το πρόσωπό σας κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο, όλες αυτές οι προσπάθειες περιποίησης της επιδερμίδας μπορούν να καταστραφούν με το να μην αλλάζετε τη μαξιλαροθήκη σας. Η μαξιλαροθήκη αποθηκεύει τη σκόνη, τον ιδρώτα και τα νεκρά κύτταρα.

Δείτε επιπλεόν:

 Οι 7 top κρέμες ματιών που θα δώσουν την απόλυτη λάμψη στο βλέμμα σας 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.