ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το tip για να παραμένεις κάθε μέρα δροσερή


Ελένη Τσούτση

25 Οκτωβρίου 2019

Το tip για να παραμένεις κάθε μέρα δροσερή

Ποια γυναίκα δεν θέλει να αισθάνεται την επιδερμίδα της ενυδατωμένη και αυτή η αίσθηση να διαρκεί από το πρωί μέχρι και το επόμενο πρωί; Φυσικά όλες μας! Υπάρχει λοιπόν το απόλυτο tip που αν το ακολουθήσουμε η επιδερμίδα μας θα γίνει απαλή ενώ παράλληλα θα είμαστε πάντα δροσερές και έτοιμες να ανταπεξέλθουμε στην καθημερινότητα γεμάτες αυτοπεποίθηση.

jenny.gr

Ίσως στο μυαλό σας να έρχονται μπουκαλάκια αρωμάτων αλλά υπάρχει ένα προϊόν που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την προστασία από την κακοσμία και δεν είναι άλλο από το αποσμητικό. Η NIVEA λοιπόν ως η κορυφαία εταιρεία που εμπιστευόμαστε χρόνια στην αποσμητική περιποίηση λάνσαρε τη νέα της σειρά NIVEA Deo Beauty Elixir με έμπνευση το γάλα, το ζωτικό συστατικό της ζωής, και έρχεται για να μας προσφέρει μια ευχάριστη μυρωδιά, που συνάμα είναι ελαφριά, διακριτική και σχεδόν φυσική. Αυτό ακριβώς που αναζητάμε από ένα αποσμητικό.

Η NIVEA πέτυχε να απομονώσει πολύτιμα ενυδατικά συστατικά του γάλακτος, όπως οι βιταμίνες C & E και η προβιταμίνη B5, αλλά και μεταλλικά στοιχεία όπως το ασβέστιο, για να εμπλουτίσει τη νέα λεπτόρρευστη σύνθεση, του νέου ελιξίριου ομορφιάς. Αυτό που ξεχωρίσαμε στη συγκεκριμένη σειρά είναι δεν περιέχει οινόπνευμα, χρωστικές ουσίες και συντηρητικά και είναι ιδανικό για την ενυδάτωση της ευαίσθητης περιοχής της μασχάλης. Plus, ότι ο κάθε τύπος επιδερμίδας επιλέγει το αποσμητικό που του ταιριάζει.

Άλλωστε, μια εντυπωσιακή παρουσία δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένη αν δεν συνοδεύεται από την απόλυτη ευωδία. Αυτή που θα δημιουργεί ευχάριστες αναμνήσεις και θα ελκύει τους γύρω μας, ενώ θα μπορεί να αναζωογονήσει τις αισθήσεις μας. Είναι από τα must have items της τσάντας μας χειμώνα – καλοκαίρι και μας χαρίζει πάντα αυτοπεποίθηση αφού φροντίζει την επιδερμίδα μας ενώ το άρωμά του μας φτιάνει τη διάθεση.

jenny.gr

 

#1. Ευαίσθητη επιδερμίδα

jenny.gr

Για τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας, με υπέροχο, διακριτικό άρωμα το NIVEA Deo Beauty Elixir Sensitive  είναι το ιδανικό. Συνδυάζει αρώματα λουλουδιών, όπως το white musk, το γιασεμί και τα λευκά τριαντάφυλλα με απαλές φρουτώδεις νότες από άνθη πορτοκαλιάς αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκότητα.

#2. Κανονική επιδερμίδα

jenny.gr

To NIVEA Deo Beauty Elixir Fresh απευθύνεται στις κανονικές επιδερμίδες προσφέροντας μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί, αφήνοντας την επιδερμίδα σας προστατευμένη. Με το χαρακτηριστικό άρωμα της φροντίδας NIVEA, συνδυάζει άνθη, όπως η μπλε φρέζια και τα νούφαρα, με φρουτώδεις αναφορές από μήλο και περγαμόντο, σαν να βγήκατε μόλις από το μπάνιο.

jenny.gr

Δεν είναι τυχαίο που οι έρευνες αναφέρουν ότι η διάθεση μας ανεβαίνει όταν μυρίζουμε ωραία αφού αισθανόμαστε πιο όμορφες και έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Επιλέξτε λοιπόν το κατάλληλο αποσμητικό από την νέα σειρά της NIVEA και χαρίστε στον εαυτό σας την μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.