ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 τρόποι για να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση


Ελένη Τσούτση

31 Οκτωβρίου 2019

5 τρόποι για να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Aν υπάρχει ένα θέμα το οποίο απασχολεί τις περισσότερες από εμάς, αυτό είναι το θέμα της αυτοπεποίθησης, αφού η αλήθεια είναι ότι δύσκολα μπορούμε να τη διατηρήσουμε μόνιμα σε υψηλά επίπεδα. Γνωρίζατε ότι το 90% για τα πράγματα που ανησυχούμε, μάλλον δεν θα συμβούν ποτέ; Είναι οι απλές συνήθειες, οι καθημερινές μας σκέψεις που τονώνουν την αυτοπεποίθησή μας και μας επιτρέπουν να ενθαρρύνουμε τον εαυτό μας!

Συγκεντρώσαμε λοιπόν, τους πιο αποτελεσματικούς και εύκολους τρόπους που θα σας κάνουν να τονώσετε την αυτοεκτίμηση σας και να δείτε τη ζωή σας να αλλάζει.

#1. Κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη

jenny.gr

Δεν είναι λίγες οι φορές που συγκρίνουμε την εξωτερική μας εμφάνιση με τα πρότυπα ομορφιάς και σε αυτό συμβάλλουν πολύ και τα social media. Συνήθως λοιπόν, κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και βρίσκουμε όλα εκείνα που δεν μας αρέσουν επάνω μας, με αποτέλεσμα η αυτοπεποίθησή μας να πέφτει.  Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει αν καθιερώσουμε μια απλή συνήθεια κάθε πρωί. Ποια είναι αυτή; Να στηρίζουμε τον εαυτό μας και να αγαπάμε αυτό που είμαστε. Μη διστάσετε λοιπόν να δείτε καλά τον εαυτό σας στον καθρέφτη, ώστε να βοηθήσετε τη σκέψη να αποδεχτεί τις όποιες “ατέλειες” και να αποδεχτείτε και να αγαπήσετε ειλικρινά αυτό που είστε.

#2. Αποκτήστε περισσότερη ενέργεια

jenny.gr

Αν νιώθετε υποτονική και κουρασμένη, τότε πρέπει επαναφέρετε την ενέργεια στη ζωή σας. Ο πιο απλός και εύκολος τρόπος είναι η πρωινή άσκηση για να ξεκινήσει η μέρα σας ευχάριστα. Η τόνωση της ενέργειας θα σας δώσει το κίνητρο να ξεκλειδώσετε και άλλες συνήθειες που ίσως έχετε παραμελήσει, όπως η διατροφή. Άλλωστε, τρώγοντας υγιεινά θα αποκτήσετε και ένα πιο υγιή οργανισμό και ένα πιο υγιές σώμα, κάτι που σίγουρα θα βελτιώσει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σας.

#3. Καλύτερη οργάνωση

jenny.gr

Αν είστε πολυάσχολες και δεν μπορείτε να οργανώσετε τις καθημερινές σας δουλειές, τώρα είναι η ώρα να αναθεωρήσετε! Η κακή οργάνωση δεν βοηθάει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης, αν δεν τα πετυχαίνουμε όλα όσα θέλουμε μέσα στην ημέρα! Άρα καλή οργάνωση και στο σπίτι και στη δουλειά. Πώς; Ο πιο απλός τρόπος για να οργανωθείτε είναι να αγοράσετε ένα ημερολόγιο, ώστε να γράφετε όλα όσα θέλετε να προλάβετε καθημερινά. Στο τέλος της μέρας θα νιώσετε πολύ πιο δημιουργικές και αποτελεσματικές βλέποντας πόσα έχετε καταφέρει.

#4. Φροντίστε την επιδερμίδα σας με ένα αποσμητικό που θα σας φτιάξει τη διάθεση

Βασική προϋπόθεση για να νιώθετε αυτοπεποίθηση, είναι να νιώθετε φρέσκια και να μυρίζετε όμορφα όλη μέρα. Αν και αποτελεί καθημερινό, χρηστικό προϊόν το αποσμητικό, δεν παύει να είναι πολύ σημαντικό ποιό θα επιλέξουμε. Πολλές μελέτες έχουν ασχοληθεί με τις ευεργετικές επιδράσεις, που προκαλούν οι ευχάριστες μυρωδιές και αναφέρουν ότι όταν μια γυναίκα μυρίζει ωραία, νιώθει χαρούμενη και πιο δημιουργική. Η NIVEA γνωρίζοντας πώς να χαρίζει αυτοπεποίθησή στις γυναίκες δημιούργησε την νέα καλλυντική αποσμητική σειρά NIVEA Deo Beauty Elixir με έμπνευση το γάλα, το ζωτικό συστατικό της ζωής και απολαυστικό άρωμα! Το αποσμητικό φροντίζει να τονώνει την αυτοπεποίθησή μας χειμώνα – καλοκαίρι και μας βοηθά να αποφεύγουμε τις άβολες στιγμές.  

jenny.gr

Η NIVEA πέτυχε να απομονώσει πολύτιμα ενυδατικά συστατικά του γάλακτος, όπως οι βιταμίνες C & E και η προβιταμίνη B5, αλλά και μεταλλικά στοιχεία όπως το ασβέστιο, για να εμπλουτίσει τη νέα λεπτόρρευστη σύνθεση, του νέου ελιξίριου ομορφιάς. Ανακαλύψτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας τύπο επιδερμίδας.

Για την ευαίσθητη επιδερμίδα το διακριτικό άρωμα του NIVEA Deo Beauty Elixir Sensitive είναι το πλέον κατάλληλο. Συνδυάζει αρώματα λουλουδιών, όπως το white musk, το γιασεμί και τα λευκά τριαντάφυλλα με απαλές φρουτώδεις νότες από άνθη πορτοκαλιάς, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκότητα.

jenny.gr

To NIVEA Deo Beauty Elixir Fresh είναι αυτό που αναζητούν οι κανονικές επιδερμίδες, προσφέροντας μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας, και αφήνοντας την επιδερμίδα πλήρως προστατευμένη. Με το χαρακτηριστικό άρωμα της φροντίδας NIVEA, συνδυάζει άνθη, όπως η μπλε φρέζια και τα νούφαρα, με φρουτώδεις αναφορές από μήλο και περγαμόντο.

jenny.gr

#5. Κάντε παρέα με θετικούς ανθρώπους

jenny.gr

Όταν βρίσκεστε κοντά σε αισιόδοξους, χαμογελαστούς ανθρώπους με θετική ενέργεια, γίνεστε και εσείς πιο χαρούμενοι και αποδοτικοί. Το ίδιο ισχύει βέβαια, και όταν κάνετε παρέα με αρνητικούς ανθρώπους, σας καταβάλει ο αρνητισμός και τα άσχημα συναισθήματα. Θα αιφνιδιαστείτε ευχάριστα όταν ανακαλύψετε πόσο πιο χαρούμενες και γεμάτες αυτοπεποίθηση μπορείτε να νιώσετε δίπλα σε ανθρώπους, που βλέπουν την θετική πλευρά της ζωής!

Ακολουθείστε τα παραπάνω tips και νιώστε να αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σας μέρα με τη μέρα. Ένα πολύτιμο δώρο που αξίζει να κάνετε στον εαυτό σας!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.