ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα top μυστικά ομορφιάς που ακολουθούν οι Κορεάτισσες για «γυάλινη» επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

14 Νοεμβρίου 2019

Τα top μυστικά ομορφιάς που ακολουθούν οι Κορεάτισσες για «γυάλινη» επιδερμίδα

Αν η skincare routine μπορούσε να έχει ένα διαφορετικό όνομα ίσως αυτό θα ήταν Korean routine αφού οι Κορεάτισσες το κατέχουν πολύ καλά. Οι περισσότερες έχουν άψογη επιδερμίδα που μοιάζει σαν γυαλί και χωρίς να φοράνε foundation.

Missing content item.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν παρακάτω τα top μυστικά τους σχετικά με την περιποίηση ώστε να πάρετε έμπνευση και να ανανεώσετε την δική σας skincare routine.

#1. Οι Κορεάτισσες είναι πιο επιρρεπείς στα σημάδια από τον ήλιο οπότε φροντίζουν ιδιαίτερα την προστασία της επιδερμίδας τους από τις βλαβερές ακτίνες UVA/UVB. Δεν βγαίνουν ποτέ από το σπίτι αν δεν έχουν φορέσει αντηλιακό.

#2. O καθαρισμός για εκείνες είναι το απόλυτο μυστικό αφού γίνεται σε τρία στάδια. Η λιπαρότητα, και τα βακτήρια στο δέρμα είναι αυτά που μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρη γήρανση και στα σπυράκια, έτσι δεν παραλείπουν κανένα βήμα.

Χρησιμοποιούν ένα μαντιλάκι καθαρισμού για να απομακρύνουν επίμονους ρύπους από το δέρμα δίνοντας μεγάλη σημασία στην περιοχή των ματιών και του λαιμού.

Κάνουν μασάζ με ένα καθαριστικό λάδι στο δέρμα για να απομακρυνθούν οι λιπαρές ακαθαρσίες.

Σε νωπό δέρμα, χρησιμοποιούν καθαριστικό αφρό για να απομακρύνουν τις ακαθαρσίες. Έπειτα, ξεπλένουν και σκουπίζουν ταμποναριστά το πρόσωπό τους.

Δείτε ακόμη: Foundations για λιπαρές επιδερμίδες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.