ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Εύκολα tips για να καταπολεμήσετε την ξηρή όψη της επιδερμίδας σας


Ελένη Τσούτση

18 Νοεμβρίου 2019

Εύκολα tips για να καταπολεμήσετε την ξηρή όψη της επιδερμίδας σας

H ξηρή επιδερμίδα ερεθίζεται πολύ εύκολα από εξωτερικές επιδράσεις όπως η εναλλαγή των θερμοκρασιών που παρατηρούμε αυτή την περίοδο. Είναι η κατάλληλη εποχή, καθώς η θερμοκρασία αρχίζει και πέφτει, για να αναζητήσουμε tips που θα μας βοηθήσουν να μειώσουμε την εμφάνιση της ξηροδερμίας και να νιώθουμε το δέρμα μας ενυδατωμένο και λείο. Η αίσθηση της απαλής επιδερμίδας είναι πολύ όμορφη και φυσικά την αναζητούμε όλες τις εποχές.

Ανακαλύψτε μικρά tips που θα σας προσφέρουν αυτή τη μοναδική αίσθηση του ενυδατωμένου δέρματος:

#1 Περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας σε καθημερινή βάση με ειδικά ενυδατικά προϊόντα κατάλληλα για τις δικές σας ανάγκες. Μετά το ντους μην αμελείτε να απλώνετε την κρέμα σας.

#2 Προτιμήστε να κάνετε χλιαρά ντους και όχι τα καυτά καθώς το πολύ ζεστό ντους καταστρέφει την προστατευτική μεμβράνη της επιδερμίδας. Έπειτα, στεγνώστε το δέρμα σας ταμποναριστά.

jenny.gr

#3 Αποφύγετε τις εξαιρετικά θερμές περιοχές, μην κάθεστε κοντά στο τζάκι ή το καλοριφέρ, καθώς αφαιρεί την υγρασία και κάνει το δέρμα πιο τραχύ.

Δοκιμάστε να υιοθετήσετε αυτές τις μικρές συμβουλές και δείτε τη διαφορά. Φυσικά για να ενημερωθείτε ακόμη περισσότερο για τη ξηροδερμία, συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Δείτε ακόμη:7 mascara που αξίζει να δοκιμάσετε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.