ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου: Οι καλύτερες μάσκες ύπνου για να ξυπνήσετε πιο λαμπερές από ποτέ


Ελένη Τσούτση

12 Μαρτίου 2020

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου: Οι καλύτερες μάσκες ύπνου για να ξυπνήσετε πιο λαμπερές από ποτέ

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου και σίγουρα είναι η τέλεια ευκαιρία για να ανακαλύψουμε τις καλύτερες sleeping μάσκες ομορφιάς της αγοράς αφού καμία δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το δέρμα μας χρειάζεται πάντα τη σωστή περιποίηση ακόμη και όταν κοιμόμαστε.

Μετά από μια κουραστική ημέρα στην πόλη που η επιδερμίδα μας έχει απορροφήσει αρκετούς ρύπους, έχει ανάγκη για την απόλυτη ξεκούραση που θα της χαρίσουν οι μάσκες ύπνου. Φυσικά μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και εκτός ύπνου αλλά δρουν καλύτερα τότε, καθώς επαναφορτίζουν σε βάθος το δέρμα.

jenny.gr

Γιατί χρειάζεστε μια μάσκα ύπνου;

Η θεωρία πίσω από τις μάσκες ύπνου είναι ότι καλύπτετε το πρόσωπό σας με ένα μαγικό πέπλο πριν πάτε για ύπνο και, καθώς αυτή απορροφάται, τα ενεργά συστατικά απελευθερώνονται όλη τη νύχτα για να δώσουν στο δέρμα σας την απόλυτη περιποίηση, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα.

Ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας, μπορεί να χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσετε μόνο μία φορά ή δύο φορές την εβδομάδα, αντί για την κανονική κρέμα νυκτός σας, για να διορθώσετε μια σειρά προβλημάτων, από την έλλειψη ενυδάτωσης μέχρι τη θαμπάδα. Όσο εσείς λοιπόν απολαμβάνετε τον ύπνο σας, το δέρμα χάνει μεγάλη ποσότητα νερού και οι sleeping μάσκες ομορφιάς δρουν σαν ασπίδα στην επιδερμίδα καθώς την ενυδατώνουν σε βάθος.

jenny.gr

Η σύνθεση της overnight μάσκας μπορεί να είναι πλούσια και ενισχυμένη με θρεπτικά συστατικά, αλλά η υφή της είναι πιο λεπτή από μία κρέμα νυκτός. Επομένως, κοιμηθείτε άφοβα και την επόμενη μέρα θα απολαμβάνετε ένα δέρμα μεταξένιο και φυσικά θα φαίνεται ότι κοιμηθήκατε πολλές ώρες αφού η ξεκούραστη όψη θα είναι εμφανής.

Παρακάτω θα βρείτε τις top 7 για να ξυνπήσετε πιο λαμπερές από ποτέ.

#1.Origins, Drink Up Intensive Overnight Mask

jenny.gr

Μάσκα εντατικής ενυδάτωσης για νυχτερινή περιποίηση που χαρίζει άμεση και πλουσια ενυδάτωση που διαρκεί 72 ώρες, ενώ βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τα επίπεδα φυσικής υγρασίας.

#2. Thank you Farmer, Back to Relax Soothing gel mask

jenny.gr

Μάσκα που αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Ιδανική λύση μετά το hang over και κατάλληλη και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

#3. Korres, Vitamin C Brightening Sleeping Mask

jenny.gr

Βελούδινη μάσκα προσώπου που λιώνει με τη θερμοκρασία της επιδερμίδας κατά το άπλωμα και απορροφάται άμεσα. Ενισχυμένη με λάδι Άγριου Τριαντάφυλλο, καθαρή βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και επανόρθωση.

#4. Estée Lauder, Nutritious Vitality8 Night

jenny.gr

Πλούσια κρέμα υγρασίας που επαναφέρει την ισορροπία του δέρματος και βοηθάει στην βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Ακόμη, βοηθά στην επανενεργοποίηση της φυσικής άμυνας της υγρασίας του δέρματος.

#5. The Body Shop, Drops of Youth

jenny.gr

H αναζωογονητική μάσκα προσώπου νύχτας είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου με εμφανή τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Διαθέτει μια ανάλαφρη υφή gel-cream που γίνεται ένα με την επιδερμίδα και προσφέρει άμεση ενυδάτωση.

#6. Olay, Regenerist Luminous

jenny.gr

Προσφέρει θεαματικά πιο νεανική εμφάνιση στην επιδερμίδα και δρα γρήγορα κατά των ρυτίδων.

#7. Clinique, Moisture Surge Overnight Mask

jenny.gr

Ιδιαίτερα απορροφητική κρεμώδης μάσκα νύχτας που ενυδατώνει σε βάθος και αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία της επιδερμίδας, δημιουργώντας αποθέματα για την επόμενη ημέρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.