ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ο λόγος που πρέπει να φοράτε αντηλιακό μέσα στο σπίτι


Ελένη Τσούτση

6 Απριλίου 2020

Ο λόγος που πρέπει να φοράτε αντηλιακό μέσα στο σπίτι

Όλες αυτές τις μέρες που #μένουμε_σπίτι, οι περισσότερες έχουμε υιοθετήσει μια συγκεκριμένη ρουτίνα ομορφιάς που στόχο φυσικά έχει να τονώσει το δέρμα μας αλλά και το ηθικό μας. Άλλωστε, ο χρόνος που αφιερώνουμε στον εαυτό μας, μας κάνει να νιώθουμε πιο χαλαρές - κάτι που σίγουρα έχουμε ανάγκη αυτό το διάστημα.

jenny.gr

Μπορεί λοιπόν να ακολουθούμε όλα τα βήματα της skincare routine μας, αλλά μήπως αμελούμε το πιο σημαντικό; Ένα από τα πιο βασικά βήματα που δεν πρέπει να παραλείπουμε είναι να φοράμε αντηλιακό στο πρόσωπο μας.

Οι UVA ακτίνες του ήλιου έχουν την ικανότητα να διαπερνούν τα παράθυρα, επηρεάζοντας την επιδερμίδα μας. Αν δουλεύετε ή κάθεστε στο κήπο του σπιτιού σας ή στο μπαλκόνι τότε χρειάζεται να φοράτε αντηλιακό ώστε να απολαμβάνετε τον ήλιο χωρίς τύψεις. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάτε ότι η ηλιακή ακτινοβολία προκαλεί τόσο πρόωρη γήρανση όσο και με ασθένειες του δέρματος όπως ο καρκίνος.

jenny.gr

Ένας ακόμη πολύ καλός λόγος για να μην παραλείπετε την εφαρμογή του αντηλιακού στο πρόσωπό σας είναι η συχνή χρήση κινητών και υπολογιστών, καθώς σύμφωνα με τους δερματολόγους η μπλε ακτινοβολία που εκπέμπουν, προκαλεί βλάβες στην επιδερμίδα. Το αντηλιακό λοιπόν, είναι ο απόλυτος beauty σύμμαχός μας όλο τον χρόνο είτε είμαστε έξω είτε μέσα στο σπίτι.

Παρακάτω, θα βρείτε ορισμένα αντηλιακά που σας προτείνουμε για την προστασία της επιδερμίδας σας:

Frezyderm Sun Screen Color Velvet SPF30

jenny.gr

Έγχρωμο αντηλιακό προσώπου με καλλυντική συμπεριφορά και εφαρμογή για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος. Εξασφαλίζει υψηλή προστασία και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, γιατί προσφέρει κάλυψη σε δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες.

Thank you Farmer Sun Project Shimmer Sun Essence

jenny.gr

Με ελαφριά υφή που προσφέρει ενυδάτωση και αίσθηση δροσιάς.

Korres Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Sport

jenny.gr

Προστατεύει από το ευρύ φάσμα της ακτινοβολίας και την φωτογήρανση και έχει ελαφριά υφή και γρήγορη απορρόφηση. Εμπλουτισμένη με φυσικούς πολυσακχαρίτες, έλαιο jojoba και βιταμίνες Ε & Β5.

Shiseido Expert Sun Wetforce Protection Lotion SPF30 

jenny.gr

Απόλυτη προστασία κατά των UVA/UVB. Σύνθεση που γίνεται ένα με το δέρμα και εμποδίζει την κυτταρική φθορά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.