ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το μυστικό της Miranda Kerr κατά της κυτταρίτιδας


Ελένη Τσούτση

18 Μαΐου 2020

Το μυστικό της Miranda Kerr κατά της κυτταρίτιδας

Οι πρώτες εμφανίσεις στην παραλία έχουν ήδη ξεκινήσει και οι περισσότερες από εμάς, αναζητούμε τρόπους για να μειώσουμε την κυτταρίτιδα. Σίγουρα εκτός από το νερό, τη σωστή διατροφή, τη γυμναστική αλλά και τα κατάλληλα προϊόντα που βοηθούν, υπάρχουν και άλλα μικρά μυστικά, που πολλές stars υιοθετούν για ακόμη πιο άμεσα αποτελέσματα. 

Η Miranda Kerr λοιπόν, μας έχει ένα μυστικό κατά της κυτταρίτιδας που το αποκάλυψε μέσα από το Instagram και φυσικά, είμαστε εδώ για να κρατήσουμε σημειώσεις. Το dry brushing είναι η αγαπημένη της τεχνική αφού εκτός από το ότι διεγείρει την μικροκυκλοφορία έτσι ώστε να στέλνεται μέσω του αίματος οξυγόνο στους ιστούς και να λειτουργούν σωστά τα κύτταρα, δρα και επιδερμικά, κάνοντας μικροαπολέπιση.

Η ίδια πόζαρε, τρίβοντας την επιδερμίδα της με μια σκληρή βούρτσα και έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλή self-care Κυριακή! Αγαπώ να κάνω dry brushing κάθε μέρα γιατί βελτιώνει την κυκλοφορία και απολεπίζει. Εσείς τι θα κάνετε σήμερα για να φροντίσετε τον εαυτό σας;».

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.